• RE: Enkele vragen

  Alsjeblieft.

  posted in Hulp
 • RE: problemen met inloggen

  @hazewinkel_nl

  Probeer in eerste instantie eens om de cookies en cache te verwijderen en tevens de app verwijderen en weer opnieuw installeren. Mocht je daarna nog steeds problemen hebben, dan mag je dit melden als een bug, door het bug template zo volledig mogelijk in te vullen. Inclusief screenshots van de foutmeldingen die je krijgt. Het bug template vindt je in het sticky topic Voordat je een bug meldt.

  posted in Hulp
 • RE: Bekende en gemelde bugs

  Lijst voor het laatst geüpdatet: 23 maart 2018 16:11

  posted in Hulp
 • RE: Enkele vragen

  @furrax_nl

  Hey Gianni,

  Chats kan je nog steeds verwijderen. Ga daarvoor naar de pagina waar al je chats vermeld staan. Klik vervolgens op een chat en je zal rechts alle geplaatste berichten in die chat zien. Boven alle berichten (je zal misschien even naar boven moeten scrollen) zie je dan een tandwieltje staan. Klik daarop en je krijgt onder meer de optie om de chat te 'leaven'. Als je daar op klikt verwijder je jezelf uit die chat en wordt die ook uit je lijst verwijderd.

  Geen idee wat betreft onderwerpen markeren als gelezen. Wat krijg je te zien als je bijvoorbeeld naar het Hulp forum gaat en bovenaan alle topics op 'acties' klikt. Kan je daar niet op 'alles markeren als gelezen klikken'? Hoe deed je dit bijvoorbeeld voordat deze laatste update van kracht ging?

  De vriendenlijst gaat geloof ik een keer een update krijgen waarmee je wel in een keer meerdere vrienden tegelijk kunt verwijderen. Zal alleen wel lage prioriteit hebben voor nu. Via de website kan je inderdaad op dit moment geen managers uit je vriendenlijst verwijderen wiens account verwijderd of geschorst/gelocked is.Hier zit een bug in bij de webversie. Via de iOS app is het wel mogelijk om dit te doen. Geen idee of het via de Android app ook kan.

  Het lijstje met in- en uitgaande crewleden zal uiteindelijk weer toegevoegd gaan worden.

  posted in Hulp
 • RE: HELP

  Geen reactie, dus ik ga er vanuit dat de foutmelding verdwenen is.

  posted in Hulp
 • RE: hulp

  Geen reactie meer, dus ik ga er vanuit dat de foutmelding verdwenen is.

  posted in Hulp
 • RE: foutmelding "oeps er is iets verkeer gegaan"

  Geen reactie, dus ik ga er vanuit dat de foutmelding verdwenen is.

  posted in Hulp

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.