OSM Taktikleri
-
@gülami-salgın en iyi kgv gider pas ve kontra oynanabilir. kanat ve uzun oynanmaz
-
@darkmohikan Selam kupa yarı final maçım var deplasmandayım rakibimin takımı 106 gücünde benimki 108, 4-3-3 B kanatları kullan oynuyor kesin kazanmam lazım taktik önerir misin? Kalecim 115 lik kalan meviler 105, onun ise kale 106 defans 104 ortasaha 105 forvetleri 108 lik. Lütfen kazanabileceğim sağlam bir taktik önerin. Ben 433 B paslaşarak ya da 5311 kontra olur diye düşündüm sizce nasıl oynayayım?
-
@şampuan8e kesin kazanacak bir taktik yok. Sonuçta şansın da olmalı yoksa olmuyor. Sadece ihtimali arttirabiliriz o kadar. 5311 oynanmaz onu geç çünkü bariz güçsüz olmalısın yoksa taktik iş yapmıyor. Şöyle soyleyim ben nimes tim rakip PSG transfer olmayan lig. Yinede yedeklerle çıktım 59 ve 60 Luk adamlar koydum 2-1 yendim. Yakın takımlarda iyi sonuç vermiyor. Antalyasporsan Galatasaray'a 5 li defans çıkarsın ama fenersen çıkamazsın. 433 442 451 4231 secebileceğin taktikler. Hakem de yazmamissin karar ver ona göre bir taktik yaparız
-
4 5 1 kaleyi görünce vur takitiğine karşı hangi taktiği kullanabilirim
-
@darkmohikan 433 B paslaşarak oynadım 3-2 bitti. O 3 golüde penaltıdan attı. Ama bu kupa maçıydı 3 gün sonra yine onla deplasmanda oynuyorum ve o lider 70 puanla ben 69 puanla 2. yim kazanmam gereken bit maç hakemin derecesi yeşil ve o 433 B kanatları kullan oynuyor. Takımımı paylaşıyorum:
-
@terim198 343b paslı oynatabilirsin
-
@darkmohikan sence nasıl oynayayım
-
@şampuan8e 451 kgv pozisyonlar herkes yerinde ofsayt yok çok agresif 75-45-75. oynayabilirsin. kanatlara iyi savunmacıları koymakta fayda var. bu oyun tarzında forvet ayda yılda bir gol atar o yüzden orta saha ya yardım da edebilir.
-
Hefedi son sıra olan takımlar için şampiyonluk yoluna giden bir taktiktir.Deneyin başarılı sonuçlar geldikçe bana geri dönüş yapın
Diziliş: 4-5-1
Oyun Stili: Kaleyi Görünce Vur
Çizgi taktikleri
Hücum: Orta sahayı destekle
Ortasaha : Forveti Destekle
Defans: Geride kal
Markaj: Alan markajı
Ofsayt tuzağı: Hayır
Mücadele: Agresif
Tempo %90Tek pas futbol
Baskı %90Tam
Stil: %70 Ofansif -
@darkmohikan Çok teşekkürler umarım kazanırım
-
@şampuan8e önemli değil. Aklımda bir taktik daha var. Daha önce denemedim. Hazırlık maçında bir deneyim. İş görürse kullanırım.
-
@haçatoryan said in OSM Taktikleri:
Hefedi son sıra olan takımlar için şampiyonluk yoluna giden bir taktiktir.Deneyin başarılı sonuçlar geldikçe bana geri dönüş yapın
Diziliş: 4-5-1
Oyun Stili: Kaleyi Görünce Vur
Çizgi taktikleri
Hücum: Orta sahayı destekle
Ortasaha : Forveti Destekle
Defans: Geride kal
Markaj: Alan markajı
Ofsayt tuzağı: Hayır
Mücadele: Agresif
Tempo %90Tek pas futbol
Baskı %90Tam
Stil: %70 OfansifEn düşük takım alıp ofansif oynamanin pek doğru olacağını sanmıyorum. Kaldı ki 451 dengeli bir taktik. Hücum için tercih edilecek daha iyi taktikler var. Denk yada daha güçsüz isek kullanılmalı 451. Gucluysek bazen kullanabilir ama nadiren
-
4-3-3
3-5-2
4-4-2
4-5-1 Sizce ? -
@haçatoryan bu taktikte takımı 2 maçta yorarsın 3. maça çıkamaz ve 451 için çok yüksek sayılar daha düşük sayılar tercih etmen faydalı olur, birde böyle dene bence
-
@gülami-salgın rakip ne oynuyor, kadro güçleri ne durum da, ev sahibi mi?, deplasman mı?... gibi birçok değişken var.
433 gider 352 yi yener, 451 433ü yener, 433 442yi yener, 442 352 yi yener, 352 451i yener gibi...
En iyi sabit taktik yoktur, en uygun değişken taktik vardır...
-
selamlar, 94 defans 21 hücum veya 78 defans 43 hücum. Bu iki oyuncu arasında hangisi bek için daha iyidir ? Teşekkürler
-
@cnytakn Kadro derinliğini buna göre ayarlamak gerekir o yüzden tek forvet olduğu için yatırımı daha çok orta saha ve defansa yapabilirsiniz.
-
@darkmohikan Katılmıyorum sana kadro derinliğini sağladığında bu taktik çok verimli olacaktır.tek forvet oynayacağın için orta saha ve stopere daha çok yatırım yapma fırsatın olacak.
-
@haçatoryan hedef son takımı alıp bu taktikle şampiyon olabileceğini cidden düşünüyor musun şampiyon olmayı bırak galibiyet alman bile mucize olur bu taktiğinle bi daha kullanmamanı tavsiye ederim
-
@haçatoryan ayrıca tek forvet oynuyorsun diğer mevkilere yatırıp yap demişsin ister 451 ister 433 ister 352 oyna sonuçta sahaya 11 futbolcu ile çıkıyorsun ve yorulacak oyuncu sayın yine 11 olacak nereye, hangi bölgeye yatırım yaptığının bir önemi yok o taktik sağlam olsa bile ona kadro dayanmaz