ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@sistematikci ben de sahilde oturmuş güneşleniyorum keyifliyim
Aman neler olduğunu anlamaya çalışırken düşündüklerini yazmayasın toplum buna hazır olmayabilir -
Günaydin
-
@sULtAn-çER aaaa onun burayla alakası Yok hocam kimse bizi tehdit etmiş değil ki Hem haksızlık da yok yani altı üstü 4 arkadaş ban yedi hakkettiler (!) bize düşmez söz söylemek.
-
Günaydınlar cümleten forum ayrı bi kalabalık bugün. Moderatörlerimiz sagolsun işlerini cok güzel yaparak bizi foruma çekiyorlar resmen.
-
Şeyh Edebali' nin Osman Gazi'ye Tarihi Nasihati- Ey Oğul...
-
Yazdığımız post mesajı silinmiş hangi hakla neye göre siliniyor anlayamadım
Bu isin takibi yapılacak merak etmeyin er yada geç herkes adalet tecelli edicek ... -
-
@pmlasogga10 mesaj silmek de nedir, böyle bişeyi anlamlı bulmuyorum, eğer yazılan mesajda aykırı bişeyler varsa mesaj yazan arkadaşı uyarıp forumdan uzaklaştırma cezası verilebilir, ceza verilmeden direk mesajın silinmiş olması hangi düşünceyle yapılmış anlamaya çalışıyorum ama aklım almıyor :thinking:
-
Burda onca insanın konuşmasını ve tepkisini yanlış buluyorsanız buda sizin o insanlara karsı koydugunuz üstünlük tür burda sizler bizi yönlendirin ve başarılarımızı duyurun diye var oldugunuzu bize dogruları gösterin diye var oldugunuzu bir kenara koyup burda sultan benim tavrına bürünmeniz de bi âşikar bukadar insan bir tepki koyuyorsa bunun haklı bir kalkışma oldugunu anlamanız gerekmektedir şuan yapmak istediginiz türk oyun severleri bitirmekten başka bir acıklaması yoktur bukadar başarı göstermiş insanları tek kalemde silemezsiniz yaptıgınız yanlıştan döneceginizi umuyorum saygılarımla..
-
This post is deleted!