STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020)
-
İlk Yarı Sonucu Fenerbahçe 3-0 Gazişehir Gaziantep
6' V. Moses (P)
13' V. Moses (P)
17' V. Muriqi
24' E. Belözoğlu (P)Emre Belözoğlu tam bir star ileryen yaşına rağmen harika bir orta saha tüm gençler örnek almalı. Kaptanımızı özlemişiz.
Ayrıca Ozan eski umursamaz haline benzemiyor hiç. Vedat güzel attı bu sezon ondan umutluyum.İkinci yarı umarım gol ve goller atmaya devam ederiz.
-
@revengeiscoming gümbür gümbür geliyoruz hele şu eksikler de gelsin bi tadından yenmez o zaman
-
Yok ya böyle şanssızlık .Oyna oyna sonra baldan gol ye onu de geçtim bu haftada oyuncularımızdan birisi yine kırmızı yedi.Bir de Seri kariyerindeki ilk kırmızı . Bizim oyuncular sözleşmiş bence.Her hafta birimiz kırmızı yiyelim diye.Her neyse bu haftada da boş geçtik sayılır ama iyi oynadık. Bir de forvet olursa iş tamamdır.
-
@gs-ramo-1905 Çok üzülüyorum böyle olunca ya.
-
-
@1gizemli İkide iki tebriks.
-
@TD_VEDAT Ben de öyle düşünüyorum ama favori olmak da pek işe yaramaz mesela beşiktaş 2 sene önce favoriydi ama şampiyon olamadılar.Kısacası aynı şekilde oyun stilimizi yapımızı korumamız ve yeni gelen oyuncuların bir an önce adapte olması ve tabiki de kırmızı kart görmememiz lazım
-
@gs-ramo-1905 Bence Konya’ya karşı kırmızıya kadar çok iyi oynadık eksiklerde tamamlanınca ve adapte olunca oyuncular o zaman
-
@td_vedat Forvet yok..
-
@TD_VEDAT Bence de iyi oynadık. Kırmızı kart yemesek alırdık ama ben daha üst düzey performans bekliyorum Galatasaray dan Bunun Şampiyonlar Ligi var daha .Süper Lige benzemez
-
@selen-teksöz Forvetsiz şampiyon olduk yine oluruz amacımız lig değil zaten farklı başarılar yakalamak.@GS-Ramo-1905 Terimin istediği oyuncular olduğu sürece kendi takımını kurduğu sürece o eski başarılarımızı tekrar yakalarız
-
@td_vedat Diagne hiç oynamıyor ki. Forvetsiz değil eksik oynuyoruz gibi.
-
Fener-Trabzon maçı çok kritik, eğer Fener iyi bir oyunla yenerse Kadıköy'de rakiplere zor puan verir bu sezon.
-
@hakansavun Biz stad'da elimizden geleni yapacağız, saha işi futbolcularda
-
@hakansavun Fenerbahçe yine kazanır gibi hissediyorum.
-
@1gizemli said in STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020):
Terimin otu b*ku bahane ederek istifa edecek olma ihtimali daha da artıyor inş kaçmaz şeytan sezon sonunu beraber görürüz ahskldldld
-
@1gizemli Fatih Terim kolay bir başarısızlıkta istifa etmez.Eğer mücadele ruhu olmasaydı Türkiye nin en başarılı teknik adamı olmazdı. Ne kadar eğlence olsun veya gülelim diye yazılan bir yazı da olsa hem üslubun hem de içerik bakımından saçma gereksiz sözlerin dolayısıyla hakaret içerdiğini düşünüyorum.