Zamanlayıcıda ve sayaçtaki hatalar
-
Daha önce antrenman sürelerinde olan bir hatayı 1 dk fark yada 45,55 saniye fark dahi olsa belirtmiştim. Yani antrenmandaki süre 08:01:00 olarak yada 08:00:45 olarak başlamakta ve bu hata halen devam etmekte.
Diğer bir konuda dün akşam yani 06.03.2017 tarih saat 21:30 da ekip ligi kurmamıza rağmen aşağıdaki resimlerde de görüldüğü üzere takım seçme ekranında sezon öncesi gün 2, ligin fikstüründe sezon öncesi gün1, Andoid ve ıos de ligin başlamasına 51 saat, pc de ise maçın yani ligin başlamasına 3 saat olarak gösteriyor.
Sonuç olarak zamanlayıcıda ve sayaçta olan bu hataların gereksiz gibi görülse de kaale alınarak GB ye iletilmesi ve de giderilmesi gerektiği inancındayım. Tşk.
-
Flood için kusura bakmayın.
Ayrıca ligi dün akşam kurduk ve sezon öncesi 4 hazırlık günü yapmamız lazım ama görüldüğü gibi sayaçlarda ve zamanlarda bu maalesef mümkün görünmüyor gibi. Neden böyle bir hata oluştu? Şimdi biz 4 hazırlık günü geçiremeyecekmiyiz? -
@Bayram-Karakuş bu bana da ara sıra oluyor. hatta dün ya da ondan önceki gün bir konu başlığı altında belirtmiştim. telefonda başka bilgisayarda başka bir zamanlama gözüküyor. ancak yine de bir problem olmuyor. yani normalde 4 hazırlık oynanması gerekiyorsa o şekilde oluyor. yani zamanlayıcı da oluşan hatadan dolayı erken başlama gibi bir durumla karşılaşmadım ben. ancak zamanlayıcı bu belki sorun olur diye kaç kez antrenmanlarımı falan basamadığım oldu. her ne kadar olumsuz yönde bir sorun oluşturmasa da bu tür bir hatanın giderilmesi gerektiğini düşünüyorum.
-
-
@Bayram-Karakuş o da oluyor da birkaç saniyenin pek bir önemi yok sonuçta. ancak maç süresinde ki zamanlayıcı da ki problem giderilmeli
-
İlk olarak daha önceki başlıkta bunun bir hata olmadığını belirtmek istemiştim ama sanırım anlaşılmamış. Açık yazmak gerekirse antrenman sürelerindeki 1 dk veya daha az bir süre eklenmesi bir hata değildir
İkinci konuya gelecek olursak sezon öncesi günlerde maç yapılmasa da liginiz simülasyona giriyor. Bu yüzden sayaç sezon öncesi günlerde her simülasyondan sonra 24 saate sıfırlanıyor. Burda web sürümünde bir görsel hata var ama sezon öncesi günleriniz oynanacak
başka soru gelirse diye konuyu açık bırakıyorum
-
@hustundel yani şimdi biz hazırlık 4 gün geçirmemiz lazımken 3 günmü geçireceğiz?
-
@Bayram-Karakuş Normal de olduğu gibi olacaktır
4 ise 4.
4.gün maçlar oynanıyor yani aynı sistem.