Öneri - Dostluk Maçı Hakkında
-
Merhabalar .
Ligi kurarken Dostluk maçları ayarının da moderatör araçları kısmında olması daha mantıklı olacağını düşünüyorum . Her ligde değil de ligi kuran moderatör arkadaş izin verdiği sürece dostluk maçlarının aktif olması daha makbul geçer düşüncesindeyim.-
Ekip içi kurulan liglerde (kimi ekip taktik deneme amaçlı , kimiside iddaasına ) dostluk maçları atmak yasak denilip de atılması veya 17 18 kişilik liglerde 2-3 veya daha fazla kişinin aralarında anlaşarak diğer oyunculara kasten haksız kadro gelişimi sağlanmasını önlemek.
-
Bireysel turnuvalarda dostluk maçı yasak olup da aralarında anlaşan kullanıcılar ve bu haksız rekabeti önlemek.
-
Tabikide bu özellik kapandığı takdirde lig sonunda gelecek olan coins de diğer secenekler nasıl kapatıldığında coins düşüyor ise bunda da uygulanacak.
Bu benim önerimdir. Kısaca dostluk macı ayarlarının moderatör araçları kısmında olmasından yanayım. Düşüncelerinizi olumlu veya olumsuz şeklinde belirtmenizi rica ederim.
-
-
olumsuz...
-
@Hestera Olumlu. ..Gösterilen gerekcelerde mantıklı...En azından bireysel turnuvalarda gizli anlaşmalar yapılarak rekabeti rencide edici girişimde bulunmanın önüne geçecektir.Ama kim kime dostluk atıyor bunu herkesin görebilmesine olanak verilirse kimse buna da tenezzül edemeyecektir.
-
Güzel ve mantıklı bir öneri. Ben istifa etmeyi kapama şeklinde bir özellik getirilmesini de düşünüyordum, her neyse çeşitlilik olması her zaman iyi.