Smurf Hesap Önerisi
-
Arkadaşlar malumunuz multi hesapla oyun oynamak yasak ancak bir çok online oyunda farklı şeyler denemek için smurf hesap açılır yani ana hesaptan bağımsız olarak istatistlikleri etkilemiyceği için farklı şeyler denenir csgo vs tarzı oyunlarda bu hesaplar ana hesaba bağlıdır hatta ben oyunda taktik denemek istiyorum ancak bu taktikleri denerken ana hesabımdaki istatistikleri etkilemesini istemiyorum e haliyle farklı hesap açmaya da banlanma korkusuyla yanaşmıyoruz bu konuya bir çözüm bulunsa iyi olur
-
@Guerlain1903 Öneriniz için teşekkür ederiz fakat ben olumsuzum çünkü Ana hesabınız hariç ekstradan 3 tane alt hesabınız zaten mevcuttur. Alt hesaplarınızda taktik vs denemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
-
@Sosyokrat fikrinize saygı duyuyorum ancak alt hesaplar sıralamaya dahil değil mi dahil olmasa bile istatistik olarak gözükmesi bile deneme yapmaktan alı koyuyor
-
@Guerlain1903 Sıralamaya dahil ama bütün hesaplarınız ayrı ayrı sıralamaya giriyor yani bu durumun o kadar sorun teşkil edeceğini sanmıyorum çünkü bütün menajerler böyle yapıyor ana hesabınıza özen gösterin alt hesaplarınız dan herhangi biriyle de denemeler yapabilirsiniz.
-
Multi yasak olsa ne yazar kardeşim...Deneyenler yine deniyor...Multi ile taktikte deniyorlar, mp de kasıyorlar...Dokunulmazlıklar ortadan kalkmadıkça, multiler bitmez...Sonrada basariliyiz diye gecinirler usta menajerler...IP değiştirmek diye bi illet var...Bunu kullanarak multi yapan adama ekstra bi hesapmı lazım...Bende olumsuzum öneriye. .
-
@GS_METECAN Bu kadar bilgi sahibi olmanız şaşırtıcı. Kimse dokunulmaz değil bu oyunda, hile gördüğünüz menajeri rapor edebilirsiniz. Bu hak sizlere verilmiş. Ne kadar IP değişsede hileyi anlayacak sistem mevcuttur. Sanırsam tek bildiğiniz sistem IP ama yanılıyorsunuz.
Forumlarda Gamebasics ve OSM'ye yönelik aşırı eleştirisel yorumlarınıza dikkat etmelisiniz, dozunuzu her mesajda yansıtmamanızı öneriyorum. İlk cümlemde dediğim gibi rapor edebilirsiniz, destek ekibi bunu en ince detayına kadar incelemektedir, bundan şüpheniz olmasın. Ben rapor ettim ama gereği yapılmadı derseniz, bize ulaşarak durumu izah edebilirsiniz.@Guerlain1903 Bu tarz önerilerde OSM Kuralları basittir, kurallara uyarak oynayınız ve taktik deneyiniz. İyi oyunlar