ÖNERİ!!! Dostluk maçları ve Lig Kurma
-
Arkadaşla ben şöyle bir öneri düşündüm
Dostluk maçları: Dostluk maçları coins harcamadan yapılmalı. İlla coins harcanacaksa ilk maç ücretsiz olmalı diğer maçlar 1-2 coins olmalı.
Lig kurma: Lig kurmak için harcanan coins fiyatları herkes için çok fazla.Fiyatlar en azından yarı yarıya düşmeli.
Bu iki önerininde artı ve eksi yönleri vardır.
Sizler ne düşünüyorsunuz ? -
Merhaba @TheKing-38
Öneriniz için teşekkür ederiz fakat Gamebasics bu öneriye pek sıcak bakmayacaktır. Ben olumsuzum -
@Sosyokrat sebebiyle birlikte neden olumlu veya olumsuz olduğunu yazarsak daha iyi olur bence.
GameBasics sıcak bakmayabilir ama bu pek çok menejerin istediği bir yenilik olur ve oynayanları daha çok oyuna çekeceğini düşünüyorum -
@TheKing-38 merhaba,
Kimse öneriye neden olumlu/olumsuz dediğini açıklamak zorunda değildir. Öneri paylaşıyorsanız bunu unutmayınız. Bu fiyat standartları yeni sürüm ile beraber ilk günden beri aynı devam etmektedir. Tabiki eleştiri olmazsa olmaz bişey, haklılık payınız da mutlaka olabilir. Zaten önerinize menajer arkadaşlarımız katılırsa biz görevimiz gereği seve seve iletiriz. Ben fiyatları ideal buluyorum lig açmak için.
Diğer öneriniz olan hazırlık maçları konusunda ise neden olmasın ? yorumları bekleyelim
-
Lig açmak için fiyatlar gayet ideal devam ettirdiğimizde çok cuzi bi miktar ödüyoruz zaten fakat arkadasın dostluk macı önerisine katılıyorum her hesap için günde alabileceğimiz coins miktarı ortada 1 dostluk macı 1 günlük aldıgımız tüm bonusları alıyor bu nedenden 1 coinse düşürülebilir .
-
@TheKing-38 İlk öneriye çok olmasa da ikinci öneriye katılıyorum
-
@Fatih0452 Merhaba önerilere olumsuzum coinsleri takip edersek ara sıra indirime giriyor.
Lig coinsleri ilk kuruluşda pahalı olduğunu düşünsekde ligi devam ettirince coins baya iniyor buna da olumsuzum -
Sanırım daha fazla yorum gelmeyecek başlık kapanabilir
-
Yorumlar için teşekkürler