• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Gdzie zgłosić złamanie regulaminu?

Pomoc
    9
    27
    2577
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • MatysGFC
      MatysGFC Polish Users last edited by

Gdzie mogę zgłosić złamanie regulaminu? Jeden typ w mojej lidze ma dwa kluby i przerzuca sobie zawodników z jednego do drugiego za bezcen i z drugiego do pierwszego za dużo wyższe ceny dzięki czemu ma pełno kasy i dobrych zawodników w jednej drużynie a druga robi tylko za słupa. Nawet nie próbował za bardzo tego ukryć bo nazwał się niemal identycznie tj:
      XJONTROLLX0 i XJONTROLLX3 podejrzewam że ma więcej kont skoro na końcu jest "0" i "3"

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • mihau1878
        mihau1878 last edited by

Poczytaj w tym temacie :
        https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/11922/ban/2

alt text
        Staff Support-Poland- PL.support@onlinesoccermanager.com

MatysGFC 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • havsky
          havsky Polish Users last edited by

dzięki 😉

• MatysGFC
            MatysGFC Polish Users @mihau1878 last edited by

@mihau1878

dziEki za odpowiedZ

• CorreThe
              CorreThe last edited by

Zgłaszając multi sam się pokazał z multi - @MatysGFC i @havsky xDDD

alt text

alt text

alt text

Wisła&Ruch&Widzew&Elana

ciamajda Dovco_HandF 2 Replies Last reply Reply Quote 2
              • ciamajda
                ciamajda @CorreThe last edited by

@CorreThe Co więcej konta założone tego samego dnia 24.03.2017. Z tym że jednym kontem przystąpił do grupy , aby się nie mylić , a tu taka wpadka 😉

Written on Commodore C64

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • Stefan Joptwojmać
                  Stefan Joptwojmać last edited by

@CorreThe

Może to bracie? Nie grają w tych samych ligach więc nie ma co na wyrost wyrokować:)

"Wolę szlifować diamenty niż rzeźbić w gównie"

CorreThe 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • CorreThe
                    CorreThe @Stefan Joptwojmać last edited by

@Stefan-Joptwojmać I obydwa typy mówią dzięki z czego ze ten pierwszy przed chwilą był skasowany

alt text

alt text

alt text

Wisła&Ruch&Widzew&Elana

MatysGFC 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • Dovco_HandF
                      Dovco_HandF Community Manager @CorreThe last edited by Dovco_HandF

@CorreThe said in Gdzie zgłosić złamanie regulaminu?:

Zgłaszając multi sam się pokazał z multi - @MatysGFC i @havsky xDDD

Zaraportujcie mi ich/jego to sprawdzę to :thumbsup_tone1:.

dovcohandf.osm@gmail.com
                      "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
                      We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
                      text alternatywny

• havsky

Gramy w osobnych ligach więc nie ma tu złamania regulaminu. Jesteśmy kolegami z pracy, korzystamy z jednego komputera, ale różnych smartfonów. To nie multi konto. Nie raportowałbym kogoś sam prowadząc dwa konta 😄 heh

• havsky

A tak przy okazji, koledze został jeszcze jeden mecz do rozegrania nim będzie mógł dołączyć do grupy. Może on przystąpić do tej samej co ja jeśli korzysta z tego samego IP? Czy lepiej będzie jeśli dołączy do innej. Jeśli w regulaminie jest coś o adresie IP, to możemy korzystać z różnych komputerów, ale nie znalazłem takiego punktu. Jest tylko o tym że jedna osoba nie może mieć dwóch kont i grać w tej samej lidze więc ten punkt regulaminu nie został złamany.

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • Dovco_HandF
                            Dovco_HandF Community Manager @havsky last edited by

@havsky Tak, będzie lepiej, jak będziecie grali z różnych urządzeń, inaczej jakiś admin lub inny upoważniony członek Personelu OSM może potraktować to jako multikonto, keidy ktoś zgłosi was jako podejrzanych o oszukiwanie :ok_hand_tone1:.

dovcohandf.osm@gmail.com
                            "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
                            We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
                            text alternatywny

havsky 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • havsky
                              havsky Polish Users @Dovco_HandF last edited by

@Dovco_HandF Ok, dzięki za odpowiedź. Wołałbym nie stracić swojego konta. Dużo by nie przepadło, bo niedawno zacząłem, ale całkiem nieźle mi idzie i byłoby szkoda tych 3 tygodni. Od tej pory będziemy logować się na różnych komputerach by nie było problemu.

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                              • Dovco_HandF
                                Dovco_HandF Community Manager @havsky last edited by

@havsky I to jest dobra decyzja :clap_tone2:.

dovcohandf.osm@gmail.com
                                text alternatywny

• havsky

Dzięki i pozdrawiam 🙂

• MatysGFC
                                    MatysGFC Polish Users @CorreThe last edited by

@CorreThe to ja odpisalem dzieki, ale nie zauważyłem że havsky się zalogował gdy odszedłem od kompa. Skasowałem więc ten wpis i wrzuciłem go ze swojego profilu ale by nie było spiny na forum będziemy logować się na osobnych kompach. Nie gramy też w tej samej lidze więc regulamin tak jak kolega zauważył nie jest łamany do grupy tez dolacze innej choc wolał bym do tej samej by w przyszłości nie trafić na siebie podczas meczy miedzy grupami. Choć do tego jeszcze daleka droga. Mnie az tak nie jara ta gra, havsky mi ją pokazał i spędza nad nią kupe czasu, ja zaglądam tylko czasami i to tylko gdy jestem w pracy.

CorreThe Dovco_HandF 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                                    • CorreThe
                                      CorreThe @MatysGFC last edited by

@MatysGFC Wszystko teraz wiadomo i jest jak najbardziej w porządku 🙂

alt text

alt text

alt text

Wisła&Ruch&Widzew&Elana

MatysGFC 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • MatysGFC
                                        MatysGFC Polish Users @CorreThe last edited by

@CorreThe Ok dzięki za odpowiedzi i sorry za kłopot. Pozdrawiam

Byku Duma Warmii 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                        • Byku Duma Warmii
                                          Byku Duma Warmii Polish Users @MatysGFC last edited by

@MatysGFC
                                          Żaden kłopot, po to tu jesteśmy, żeby pomagać :slight_smile:

75dfe495-2fd3-433f-9ac9-f76607ed7d0f-image.png

• Dovco_HandF
                                            Dovco_HandF Community Manager @MatysGFC last edited by Dovco_HandF

@MatysGFC said in Gdzie zgłosić złamanie regulaminu?:

do grupy tez dolacze innej choc wolał bym do tej samej by w przyszłości nie trafić na siebie podczas meczy miedzy grupami.

Nie ma żadnych przeciwwskazań, żebyście nie mogli grać w jednej i tej samej grupie. Wręcz jest to zalecane :ok_hand_tone1:.

dovcohandf.osm@gmail.com
                                            text alternatywny

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post