Lesz e ilyesmi a játékban hogy még élvezhetőbb legyen?
-
Hello!
Updateként nagy durranás lenne szerintem hogyha kapnánk számítógépre egy olyan szimulációt amire rákattintunk mikor elkezdődik a meccs és látjuk azt hogy a játékosaink mit csinálnak a pályán. Pl: ha valaki sárga lapot kap, esetleg gólt rúgott, kiállítás történt, büntetőt ítélt a játékvezető stb... Android és Apple rendszeren azt hiszem ez működik. Nem kell gyors szimuláció mert annak semmi értelme.
Jó lenne ha nem csak a szerverek állapotát láthatnánk a közösségben és várnánk azt hogy mi lett a meccs végeredménye. Sokkal jobbat lehetne csinálni a top eleven játéknál szimulációban. Sajnos nem vagyok programozó de remélem ez az ötlet a programozók és készítők fejében megfordult. -
Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz közvetítőszoba... ugyanúgy, ahogy régen is volt, de nem hiszem, hogy az általad leírt formában.
-
Értem. Akkor ez egy jó hír. Amit az első posztból kifelejtettem az hogy a meccsek ne csak 23 órakkor kezdődjenek hanem legyen korábban is bajnoki meccs esetleg kupa mérkőzés. Erre is lehetne egy update.
-
Én pl a felgyorsított szimulációt szeretem, ez egyén függő és opciósnak kell lennie mint appon.
A magyarországi szimulációk 19:00 kor kezdődnek.
Az hogy éppen a te ligád mikor szimulál azt belépés lőtt nem lehet tudni.
Általában az egész liga alatt kb ugyan abban az időpont környékén van a szimuláció, ez nagyon nem változik.