Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Lesz e ilyesmi a játékban hogy még élvezhetőbb legyen?

Segítség
    3
    4
    566
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Pitso Mosimane
      Pitso Mosimane last edited by

Hello!

Updateként nagy durranás lenne szerintem hogyha kapnánk számítógépre egy olyan szimulációt amire rákattintunk mikor elkezdődik a meccs és látjuk azt hogy a játékosaink mit csinálnak a pályán. Pl: ha valaki sárga lapot kap, esetleg gólt rúgott, kiállítás történt, büntetőt ítélt a játékvezető stb... Android és Apple rendszeren azt hiszem ez működik. Nem kell gyors szimuláció mert annak semmi értelme.
      Jó lenne ha nem csak a szerverek állapotát láthatnánk a közösségben és várnánk azt hogy mi lett a meccs végeredménye. Sokkal jobbat lehetne csinálni a top eleven játéknál szimulációban. Sajnos nem vagyok programozó de remélem ez az ötlet a programozók és készítők fejében megfordult.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • scottibrahim
        scottibrahim Community Manager last edited by

Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz közvetítőszoba... ugyanúgy, ahogy régen is volt, de nem hiszem, hogy az általad leírt formában.

Gallus in suo sterquilinio plurimum potest.

Pitso Mosimane 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Pitso Mosimane
          Pitso Mosimane @scottibrahim last edited by

Értem. Akkor ez egy jó hír. Amit az első posztból kifelejtettem az hogy a meccsek ne csak 23 órakkor kezdődjenek hanem legyen korábban is bajnoki meccs esetleg kupa mérkőzés. Erre is lehetne egy update.

• chypy20
            chypy20 Hungarian Moderator last edited by

Én pl a felgyorsított szimulációt szeretem, ez egyén függő és opciósnak kell lennie mint appon.
            A magyarországi szimulációk 19:00 kor kezdődnek.
            Az hogy éppen a te ligád mikor szimulál azt belépés lőtt nem lehet tudni.
            Általában az egész liga alatt kb ugyan abban az időpont környékén van a szimuláció, ez nagyon nem változik.

• 1 / 1
            • First post
              Last post