ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
sen kimsin de bana hakkımı vereceksin ?
Ezberledin 4 tane hesap diyip diyip duruyorsun istersem 44 tane hesap açarım senlik bir durum varmı ?
Hile ile sıralama yapmadım ya bazıları gibi burda kastım Ekibindeki adamdır delil istersen özelden yaz vereyim
Hangi yüzde 75 80 geçen sene kaç kişi yazdı buralara haksızlık diye
Neyse başkan laftan anladığın zaman yaz konuşalım provokasyon yapma boşuna -
Arkadaşlar iyice tadını kaçırdınız forumun burası tartışılacak yer degil varsa sorununuz özelden konuşun bu nedir ya 1 haftadır çözemediniz sorununuzu.
-
Senelerdir birçok şey değişti bu forumda. İnsanlar, aktiflik vs... Değişmeyen tek şey var, kavga.
Cidden hiç gerek yok bunlara. Gerçek hayatta kimse birbirinin yüzünü dahi görmeyecek. Herkes buraya yazdıklarıyla hatırlanacak.
Kötü hatırlanmaya, kalp kırmaya hiç gerek yok. -
Şampiyon Galatasaray Tebrikler.
-
"Mevki, makam kuş misali daldan dala konabilir. İnsanoğlu gül misali bir gün olur solabilir"
-
Cümleten hayırlı geceler
-
Cümleten Hayırlı Geceler.
-
GALATASARAY'ımızın şampiyonluğunu kutluyoruz hayırlı olsun
-
@ayrın-men said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
sen kimsin de bana hakkımı vereceksin ?
kim olduğumu herkes biliyor senin gibi sıradan bir manejerim bende
Ezberledin 4 tane hesap diyip diyip duruyorsun istersem 44 tane hesap açarım senlik bir durum varmı ?
bildiklerimi söylüyorum bilmediklerimi söyleme gibi olasılığım yok sonuçta 44 hesap içinde evet benlik bi durum yok gb gerekeni yapar hiç tasalanma
Hile ile sıralama yapmadım ya bazıları gibi burda kastım Ekibindeki adamdır delil istersen özelden yaz vereyim
ekibimde hile yapan biri olduğunu düşünüyor ve şuan tartışma çıktığı için yazıyorsan daha önceden bildiğin ve gereken yerlere söylemediğin için suça sende ortaksın belkide bi çıkarın vardı söylememekle yoksa neden söylemeyesinki
Hangi yüzde 75 80 geçen sene kaç kişi yazdı buralara haksızlık diye
oyunu oynayanları foruma vursan yüzde 1 dahi etmez sen sadece yorum yazanları veya olaylara müdahil olanları görüyorsun sadece
Neyse başkan laftan anladığın zaman yaz konuşalım provokasyon yapma boşuna
valla kimseye provokasyon yapmadım ihtiyacımda yok buna kışkırtma yapanlarıda iyi bilirim konuşmaları gözden geçir laftan anlamayanın kim olduğunu tekrar düşün
-
forumdaki menajer arkadaşların dikkatine kusura bakmayın abuk subuk olaylar için meşgul ediliyor forumlar ben şahsım adına özür diliyorum sizlerden
-
Hello how are you guys
-
@mcfc_uae169 We're fine, how are you turkey forum here.
-
@f-s-m-0-13 şampiyonlukta en çok MALATYASPORUN hakkı var
-
@morbid-angel44 neden ki
-
@f-s-m-0-13 MALATYASPOR sizi 2-1 yendi dursun özbek gitti yönetim kurulu değişti en önemlisi igor tudor gitti
-
@morbid-angel44 Ha olaya o yönden bakarsak haklısın o maç galatasaray için devrim oldu
-
Günaydın Hayırlı Günler
-
Cümleten Günaydın Hayırlı Pazarlar Arkadaşlar.
-
@osmsüpermenajer
It’s good bro
I like your chat
Did you have any cup ?! -
@mcfc_uae169 Thanks, but this is turkey forum.