ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Hayırlı sabahlar bu saatlerde bizi ayağa kaldıran iş sistemine birkaç kelime söylemek isterdim ama ağzımı bozmayım şimdi
-
Hayırlı Cumalar
-
Selâmün aleykum
Günaydın hayrli cuma lar cümleden
Arkadaşlar şimdiden Özür dilerim. Bazı menajerler diyor ya hani istediğimiz hesabı alırız kime ne bu oyun kuralları içinde diye. Yanlış biliyorlar. Onların vesilesi ile diğer tüm menajerleri de bu konuda bilgilendireyim
konunun uzaması taraftarı kesinlikle değilim sadece kuralları bilmeyen temiz niyetli menajerler bilgilensın istediğim için bu kuralı gösterme ihtiyacı hissettim. Tekrar Özür dilerim. İyi forumlar herkese
4.ncü maddeyi lütfen dikkatlice okuyun -
Hayırlı Cumalar, İyi Ramazanlar...
-
@bayram-karakuş Senin amacını çok iyi biliyoruz . Sen ortalığı karıştırıp prim yapma ve kaos yaratma derdindesin ama senin oyunlarına gelmeyeceğim ve eminim ki kimse de senin oyunlarına gelmez . O yüzden sana istediğini vermeyeceğim , senin prim yapmana ve kaos yaratmana izin vermeyeceğim . Hiç sana cevap verip de senin seviyene inmeye niyetim yok . Kendi kendine konuşmaya devam et .
Herkese iyi günler .
-
Merhaba Arkadaşlar Burası Bir Sohbet Yeri Şu Hayır Mübarek Günde Birbirinizin Kalbini Kırmaya Ne Gerek Var Acaba. Hz Muhammet ( s.a.v ) Nedemiş ( Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir.)
-
@tankkaplani ben teşekkür ederim, iyi oyunlar
@Bayram-Karakuş haklısın abi, biz de savaşlarda bireysel oynuyormuş gibi oynuyoruz. Ban yemelim durduk yere tavsiye ve önerilerin için teşekkür eder, ekibinize başarılar dilerim Bayram abi. -
@ofmanager_ güzel dileklerin için teşekkür eder, ben de sana ve ekibine başarılar dilerim
-
@bayram-karakuş çok teşekkürler abi
-
@bayram-karakuş Sen admin oldun bizim haberimiz yok sanırım.
Kurallarıda bilmiyordum sayende öğrendim çok teşekkürler -
"Mevki ve makamın kölesi olacağıma, mevki ve makam benim kölem olsun"
-
Cümleten Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar.
-
Cümleten Hayırlı Akşamlar
-
iyi akşamlar cümleten allah sıkıntılı mahlukatlardan uzak tutsun hepimizi
-
@osmancandar Amin.
-
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar