ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Cümleten Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar.
-
Hayırlı Akşamlar
-
-
Herkese şampiyonlar ligi finali ile güzel bir cumartesi akşamı diliyorum
-
-
-
@gs_metecan
Allahıma bin şükür kardeşim. Mübarek ramazana eriştik. Rabbim daha nicelerine erişmeyi nasip etsin. Dünya telaşında koşturmaya devam ediyoruz. Sen nasılsın? -
cümleten günaydın hayırlı pazarlar arkadaşlar.
-
Mutlu pazarlar...
Kendi ligimizden olmayan kişileri şikayet etmemiz mümkün değil mi?
-
@comfortablynumb1903 Maalesef. İleride gelecek olan güncellemeler ile tekrar rapor edebilirsiniz.
-
Herkese mutlu pazarlar. Hava bir yaz havasına giremedi yine
-
-
cümleten hayırlı geceler arkadaşlar.
-
Cümleten Günaydın Arkadaşlar.
-
@osmsüpermenajer Forum kurallarından haberin varmı ?
Sanırım yok flood yapıyorsun sürekli
Benim görevim değil belki ama güzelim formun kalitesini düşürüyorsun -
Selamün aleyküm
Herkese hayrlı günler
Münazara için münazara isteyen/isteyenler buraya gelsin ki buradan devam edelim. Münazaranın en büyük özelliği delil ve kanıtlarla konuşmaktır.
Hala soruma yanıt alamadım. Bendeki coinsleri dillerine dolayanlar nereden ve ne şekilde öğrendiniz bu coinsleri ve neden öğrenme ihtiyacı hissettiniz? Coinsleri öğrenmekte ki amacınız gayeniz niyetiniz nedir? -
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Selamün aleyküm
Herkese hayrlı günler
Münazara için münazara isteyen/isteyenler buraya gelsin ki buradan devam edelim. Münazaranın en büyük özelliği delil ve kanıtlarla konuşmaktır.
Hala soruma yanıt alamadım. Bendeki coinsleri dillerine dolayanlar nereden ve ne şekilde öğrendiniz bu coinsleri ve neden öğrenme ihtiyacı hissettiniz? Coinsleri öğrenmekte ki amacınız gayeniz niyetiniz nedir?Aleyküm selam.
Kanıt ve delile gerek yok Nereden ne şekilde öğrendiniz nedir yaZamanında kendi ekibine bi ss atmış olabilirsin o dışarı çıkmış olabilir, staff arkadaşlar bütün detayları görebilir
Siz diyince çok coins harcanıyor meraklandık bizde o zamanlar
-
Milli Takımdan ayrılma sebeplerimden birkaçını sıralayayım
- Milli takımda yaşanan bazı şeyleri tasvip etmediğim için
- birtakım entrikalar döndüğü için
- bazı haksızlıklara şahit oiduğum için
Daha sıralayayım mı. Bu sebepler bile benim için milli takımdan ayrılmak için yeterli sebeplerdir
-
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Milli Takımdan ayrılma sebeplerimden birkaçını sıralayayım
- Milli takımda yaşanan bazı şeyleri tasvip etmediğim için
- birtakım entrikalar döndüğü için
- bazı haksızlıklara şahit oiduğum için
Daha sıralayayım mı. Bu sebepler bile benim için milli takımdan ayrılmak için yeterli sebeplerdir
Tasvip etmediğiniz şeyleri paylaşabilirdiniz. En azından milli takımı gerçekten düşünen birisi olsaydınız bunu yapardınız ve sizden sonrasında bu durumların devam etmesini bi nebze olsun engelleyebilirdiniz.
Haksızlıklar? Her zaman herşeye herkese göre bi haksızlık vardır, bunu düşünmenize neden olan şeyi açıklayabilirdiniz. Bu çok üstü kapalı oldu.
Entrika Hayat zaten bir entrika