ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Selamün aleyküm
Hayrlı geceler -
aleyküm selam abi hoş geldin
-
This post is deleted!
-
İleti silmek ne hocam. Vermezsin cevap konu kapanır. Yeri burası değil dersin özelden yazarsın. İlkel insanlar mıyız biz. Yaptığın şey konuşma sus demekten başka bişey değil. Altı üstü oyun öyle değil mi. Tartışılır biter. Ben aynı iletiyi tekrar atamayacak mıyım. İnsan konuşmaktan çekinir mi. Buraya kopyalıyorum. Varsa cevabın verirsin yoksa umursamazsın bu kadar basit. Bana burada mason diyenler oldu ses etmedim senin yazdığın şeye cevap hakkımı kullanıyorum siliyosun ayıp.
Aşağıda italik fontta görmüş olduğunuz ileti biraz önce bir başka konu başlığına yazılmıştı ancak forumlara erişimi olan biri tarafından isteğim dışında silindi o yüzden tekrar gönderiyorum. Silinecek bir yazı olup olmadığını lütfen buradaki arkadaşlar hakkaniyetle söylesin. Varsa bi ayıbım söyleyin ben gocunmam hatamı kabul eder özür de dilerim. Medeni insanlarız.@Hestera *Bazı arkadaşlar ne demek arkadaşım. Açık açık sen niye böyle diyorsun desene. Ne zaman konuşmaya kalksak bandan cezadan bahsediyorsunuz. Forum kurallarına yazın şu kelimeleri kullanmak yasak şu konularda kimse ağzını açamaz diye herkes de kuralına göre oynar. Kurallara aykırı bişey mi yaptım. Kime ne hakaret etmişim bu zamana kadar. Ölçülü şekilde eleştiriden başka ne yapmışım veya ne yapmışız. Herkes birbirini tanıyo şurda artık. Saçma sapan konuşuyosunuz adaletsiz ölçüsüz hareket ediyosunuz sonra neden boykot. İşte bu yüzden. Bilmeyen bilinenleri görmeyen arkadaşlara durumun nereden nereye geldiğini açıklamaya çalıştım bir önceki girdimde. Lütfen birine bir söz söylerken bazı kişiler bazı arkadaşlar diye bahsetme bariz bi kişiden bahsediyorsan. Orada benden bahsediyorsun açık açık Hakan hocam sen böyle konuştun yanlış konuştun uzatma konuyu de canımı ye. Bazı ne demek.
Şimdi sen staffsın diye sana mention atıp cevap verince seni ölçüsüz eleştirdiğim için ban mı vereceksin. Lütfen. Altı üstü oyun deyip elinde sopayla foruma geliyosun kocaman adama bazı diyosun.*
-
@Kaiser-Brian-Clough Azerbaycan milli takımının bir boykot veya bir takım durumları eleştirmek için değil de bazı arkadaşlara görev verilmediği için açıldığını bilmeyen sanırım yoktur
En son attığın mesajda yabancılara karşı aynı ırktan olduğumuz için birbirimizi tutmasak bizede yazıklar olsun gibi cümleler etmişsin hakan abi evet doğru biz bize yakışanı her zaman yaptık
Yalnız türk milli takımını yenmeye ve ezmeye çalışan bir milli takım kaptanıni gördükten sonra bin defa pişman olduğumuzu belirtmek isterim.Zaten savaş sonunda bugüne foruma girmeyen tüm ekip arkadaşlarını foruma sokup tebrik mesajı attirmasi egosunun nerede olduğunu bize göstermiş oldu
Türk milli takımını bu şekilde dejenere etmeye kimsenin hakkı yok
-
@osmancandar hoşbulduk. uzun bi aradan sonra yeniden aranızdayım
-
Azerbaycan Milli Takımından önce Filistin Milli Takımını da almaya çalışan ama bunu başaramayan birisi, Türk Milli Takımını neden dejenere etmesin ki?
-
@bayram-karakuş ardayı ve bu ekibi kötülemek için sadece yazmak için yazma arkadaşım. Emeğe saygı duy.
-
@u-aktuna emek derken ?
-
Türk ismini her platformda en iyi şekilde temsil ettiğimiz için gururluyuz
Ekip sıralamasında Dünya 1.liğimiz hayırlı olsun
Emek veren ve destek olan herkese Teşekkür Ederiz
-
@f-s-m-0-13 tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ederim emeklerinize sağlık
-
This post is deleted!
-
@F-S-M-0-13 basta arda abi olmakla tum ekip arkadaslarimi tebrik ediyorum, mekanin sahibi geri döndü)
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
Tebrikler Türk ekibi menajerleri ellerinize sağlık.