ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@osmsüpermenajer Bence sizde forum kurallarını okumalısınız
-
@mrtgll33-test_nl Hey Murat
Nasılsın kardeşim -
iyi geceler
-
selamün aleyküm
hayrlı sabahlar
günaydın -
@mrtgll33-test_nl Hayır Flood Değil İtibar Şuana kadar vardı 15 dakkdada bir atıyordum bi deniyim dedim belki kalkmış baktım kalkmış o yüzden attım K.b
-
cümleten hayırlı akşamlar
-
selamün aleyküm
hayrlı akşamlar. inş. hayrlara vesile oluruz da hayr duaları kazanabiliriz.Dostlar nasıllar?
-
aleyküm selam abi hoş geldin biz iyiyiz seni sormalı
-
@osmancandar hamd olsun çok iyiyim. Hatta iyi kelimesi bile hafif kalır, mükemmelim mükemmel
-
Selamün aleyküm, hayrlı sabahlar, günaydın.
Beni tanımayanlar için şunu belirtmek isterim ki; benim yorumlarımın eksilenmesi beni hiç etkilemez, ki bu yüzden doğru bildiğim yoldan asla şaşmam ve şaşmamak için de elimden ne gelirse yaparım. Yorumlarım artılanmış yada eksilenmiş benim için asla bunlar önemli değil, önemli olan gönüllerde yer tuttuk mu yada vicdanım rahat mı ben ona bakarım.
Herkese hayrlı işler dilerim
-
cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar
-
iyi geceler
-
@osmancandar Hayırlı geceler abi
-
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Selamün aleyküm, hayrlı sabahlar, günaydın.
Beni tanımayanlar için şunu belirtmek isterim ki; benim yorumlarımın eksilenmesi beni hiç etkilemez, ki bu yüzden doğru bildiğim yoldan asla şaşmam ve şaşmamak için de elimden ne gelirse yaparım. Yorumlarım artılanmış yada eksilenmiş benim için asla bunlar önemli değil, önemli olan gönüllerde yer tuttuk mu yada vicdanım rahat mı ben ona bakarım.
Herkese hayrlı işler dilerim
Zaten anca ya eksilemesini becerirler yada OSM dışı özelden küfür ve hakaret yağdırırlar. Başka yapabildikleri bir şey asla yoktur. İnsanların ne gönüllerinde taht kurarlar ne de vicdanları rahattır onların...
-
@bayram-karakuş Merhaba
Forumlar da kışkırtan paylaşımlar yapmayın lütfen.Özelden hakaret için ekran görüntüleri ile beraber raporlayabilirsiniz.Iyi günler dilerim.