ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
ekibi olan adama ekip daveti atan bazı karaktersizlerde mevcut burdan yazayım ekibimdeki her kim olursa olsun davet atan olursa en ağır hakaretlere mağruz kalır peşinen söyleyeyim
-
@osmancandar dosta darılan düşmana sarılır abi
-
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Selamün aleyküm, hayrlı sabahlar, günaydın.
Beni tanımayanlar için şunu belirtmek isterim ki; benim yorumlarımın eksilenmesi beni hiç etkilemez, ki bu yüzden doğru bildiğim yoldan asla şaşmam ve şaşmamak için de elimden ne gelirse yaparım. Yorumlarım artılanmış yada eksilenmiş benim için asla bunlar önemli değil, önemli olan gönüllerde yer tuttuk mu yada vicdanım rahat mı ben ona bakarım.
Herkese hayrlı işler dilerim
Zaten anca ya eksilemesini becerirler yada OSM dışı özelden küfür ve hakaret yağdırırlar. Başka yapabildikleri bir şey asla yoktur. İnsanların ne gönüllerinde taht kurarlar ne de vicdanları rahattır onların...
@hustundel
benim yukarıdaki mesajımda herhangibir kışkırtma varsa yada forum kurallarına aykırı bir durum varsa lütfen cezamı verin. -
Hayırlı geceler kardeşim
-
@cnytakn gerçeklere tahrik diyen bir mod
-
Herkese merhaba
Bazı arkadaşlar Polonya formunda benim attığım mesajıda eksilemisler
Turnuva sorumlusu sırf o eksi için hesabı inceleyip tr menajeri olduğuma kanıt getirmişdır
Şimdi ben soruyorum bu arkadaşlara siz Azerbaycanlı olmamanıza rağmen turnuvaya girerken benim milli takım talebim size ne gibi bir zararı varda eksiledinizSanırım bazı arkadaşlar oyunun sahibi olduğunu herşeyi dilediği gibi yapma hakkına sahip olduğunu düşünüyor
Zira kendi ekip isimleri türk olmasına rağmen Azerbaycan milli takımını alıp tr takımını küçük düşürmekten hiç de geri kalmıyor.
Benim hiç bir yetkim yok olsaydı size bu forumda yer vermezdim bilesiniz
Herkese iyi günler
-
Cümleten Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar
-
@f-s-m-0-13 Maşallah
-
Cümleten Hayırlı Geceler