ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Bu mesajı @osmancandar istedigi icin atıyorum
Global forumda sadece sizi elestirene degil bir cok kisiye eksi veriyor ekip arkadasların @sULtAn-çER
-
@ayrinmenn bireysel görüşüm diye bbelirtim ekip arkadaslarimda konuşma tarzını beğenmediği kişilere eksi veriyorlar oda en doğal hakları sonuçta kimseye hakaret etmiyorlar
-
Arkadaşlar eksi işi çok uzadı ama bu mesajdan sonra kimse eksilemek ile ilgili mesaj atmasın.Osm forumlarında ki butonlar seçenekler kullanılmak için vardır.Isteyen istediğini yapabilir ama yazılı kuralları aşmamak şartıyla.Bu mesajdan sonra eksilemek ile ilgili mesaj bulunmasın.
-
@sultan-çer Selamun Aleykümün nasıl bir tarzı var ?
-
@turkaskeri75 amacımız tartışmak değil ikili diyaloğa cevirmeyelim orda amaç Allahin selamina karşı değil muhafazakar bir ailede büyüdüm dine saygım sonsuz amaç mesajı atan kişiye tepki başka yere çekilmesin
-
@sultan-çer O zaman tepkiye tepki diyelim bitirelim.
-
@turkaskeri75 saygı duyarız problem etmeyiz
-
@osmsüpermenajer @sULtAn-çER Teşekkürler
-
İyi Geceler dostlar
-
Cümleten selâmun aleyküm hayırlı akşamlar
-
ve aleyküm selam, hayırlı geceler
-
Açıkçası ben de bu tartışmaları gereksiz buluyorum beyler. Sen beni eksilemişssin, ben seni eksilemişim filan falan....
Malumunuzdur benim de burada haz duymadığım hatta nefretin dibini yaşadığım, küçük dağları kendilerin yarattığını sanan ego patlası yaşayan arkadaşlar var.(Herkes gibi) Yapacak bir şey yok böyle gelmiş böyle gidecek...
-
Vay... Kim gelmiş. Benim firarda olan gardaşım gelmiş. Seni memlekete geçici olarak yolladık. Gider gelmez oldun. 1 ağustos'ta turnuva başliyor. Millinin kampında zamanında ol. Öptüm. @sULtAn-çER
-
@sabit-mamedov isterse gelmesin
Bak bakalım neler geliyor başına