ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@riddlee Birilerinin bu kadar gereksiz şeylerle ugrasmasını gerektirecek kadar bişey yapmadık çok şükür. Her zaman haklıdan taraf olup, yanlış olanın karşısında olduk..Bütün gönderiler profilde duruyor herkesin..Tabi silinenlerde oldu..Ancak silinen gonderilerde dahi doğrudan taraf olduk..Çok şükür ki kimseye sövmedik, kalp kırmadık. Oyunun sadece bi oyundan ibaret olduğunu ve bir oyunun birinin kalbini kıracak kadar değerli olmadığının bilincinde olarak oyunumuzu oynadık. Yine de dediğim gibi - yada + benim için önemli bişey değil..Takmıyorum. Aksine birilerinin bunlarla meşgul olmasına vesile olduysak ister istemez, buna üzülürüz.
-
İyi akşamlar arkadaşlar. @GamerDoge merhabe enes nasılsın.
-
Selamün aleyküm millet
-
@halisbaba-7 Aleyküm selam halis
-
@gs_metecan aleykumselam
Cümleten hayırlı geceler
-
Selamun Aleyküm (bakalım kaç - gelecek)
-
@turkaskeri75 Aleyküm selam
Forumlar bugünler de pek hareketli :))
-
Cümleten Hayırlı Geceler OSM Ailesi
-
@osmsüpermenajer Hayırlı geceler abi isim neydi merak ettim de ?
-
@ayrinmenn Diğer menajerlere karşı kabadayılık yada saygısızlık yapanlara tolerans gösterilmeyecek bu diğer insanların cinsiyetine, engeline, cinsel tercihine, dini inançlarına, soyuna, milliyetine yada ırkına yapılan yorumları da kapsar.
Sizi tanımıyorum adım muhammet ali lakabımla bana hitap etmezseniz sevinirim.Saygısızlık yapmayalım lütfen.
iyi forumlar beyefendi.
-
@sexafonn said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@ayrinmenn Diğer menajerlere karşı kabadayılık yada saygısızlık yapanlara tolerans gösterilmeyecek bu diğer insanların cinsiyetine, engeline, cinsel tercihine, dini inançlarına, soyuna, milliyetine yada ırkına yapılan yorumları da kapsar.
Sizi tanımıyorum adım muhammet ali lakabımla bana hitap etmezseniz sevinirim.Saygısızlık yapmayalım lütfen.
iyi forumlar beyefendi.
herkes icin gecerlimi bu kurallar ?
-
@turkaskeri75 çok şükür.