ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Selamun Aleyküm
-
@turkaskeri75 aleyküm selam
-
@irkçinl_nl
@OSMSüperMenajer
@TuRkAsKeri75
@tayfun_o7ve aleyküm selam. herkese iyi günler arkadaşlar. iyiyim @OSMSüperMenajer sen nasılsın?
-
@anar96 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@sexafonn ozi 200 mln len mq son sezon kotu oynadi artik 150 mln
bu burda dursun öncelikle görevliler iş başına forum modu bile mq kelimesini bi başkasından duysa hemen şikayet eder ama ben şimdiden edeyim anar96 forum banı almalıdır
@mustafa-acar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@sexafonn tiner kullanmasını bilmiyor tabi biraz acemi Eljif Elmas 250 milyon
yine bu ekip arkadaşım beşiktaşlılara tinerci demek istiyor bu da türkiyenin en köklü kulübünün taraftar grubuna aşağılamadır aynı şekilde görevliler iş başına
@f-s-m-0-13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@sistematikci badim hasret bitmeli artık fanatik Galatasaraylı olarak gönlüm sizden yana
yıllardır mıhlama yiyeceksiniz noldu abilerim
@sexafonn Mami senin bu uygulama çok iyi işlerimizi baya kolaylaştırdi eline koluna sağlık kardeşim
@saidkayaa sürekli ayak üstü çalışması zor kardeşim Allah yardımcın olsunsürekli insanları uygulamaya çekmendeki amacı anlayamadım abi ekibin içinde ekipsiniz devlet içinde devlet gibi hiç yakışmıyor bu size
Değerli Kardeşlerim
Ekibimizde yaşanan hadisenin forumda paylaşılan uygulama ile ilgili hiçbir bağlantısı yoktur
İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.her yazını beğenmemizi istemenden sıkıldım artık burda ifşa ediyorum ekiptende ayrılacam bu kadar insanları ayrıştıran bir ekip görmedim
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@hustundel @GalipCaliskan1907 @SpecialOne
Selamün Aleyküm
son günlerde, özelliklede son paylaşımlarımın büyük çoğunluğunda ne hikmetse paylaşımlarımda selam dahi versem, birileri tarafından eksileniyorum. Eksilenmek şahsen umurumda değil ve de beni asla çizgimden ve karakterimden de bozmaz. Lakin bu eksilenmelerin amacı; beni tahrike yönelik, provakeye yönelik, sinirlerimi bozmaya yönelik olduğundan sizlerden ricam buna bir çare bulmanızdır. Ben paylaşımlarımda sadece A kelimesi dahi yazsam sanırım yine eksileneceğim.
Dediğim gibi eksilenmek benim asla umurumda değil, lakin forumları birilerinin sahiplenmesi ve kendilerinden başka/başkalarının yada istemedikleri kişilerin paylaşımda bulunmalarını engellemekte olabilir.
2012 den beri OSM bünyesindeyim. Forum kurallarına azami ölçüde dikkat eden birisiyim. Lakin verdiğim selamı, paylaştığım güzel sözleri yada ayet ve hadislerin eksilenmesi hiç hoş bir şey değil. Elhamdülillah Müslümanız. Bir Müslümanın Allah'ın selamını, Allah'ın ayetini ve Peygamber Efendimizin söylediği sözler olan hadisi eksilemesi yakışık alan bir konu olmadığını düşünmekteyim.
Teşekkür ederim
Saygılar
reis seni kasti olarak eksilememiz talimatı arda abi tarafından bizlere bildiriliyor
@sexafonn said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@sistematikci Demiştim hava da Adam kokusu var
birbirimizin adamlığından şüphe duyuyoruz hepimiz yoksa her dakika birilerine adam diyip yalamaya çalışmayız işte biz böyle bir ekibiz
@anar96 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Yer gok inlesin bu sesi dinlesin forum bizimdir Turkiye
sana böyle geliyor başkan görevliler iş başına bu arada
@mustafa-acar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@f-s-m-0-13 kralların kralı Arda abim orda mısın bişey deneyecem
yalama vol8.0
@gamerdoge said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Çay olsa da içsek şöyle güzel muhabbetin ortasında.
buda yeni feyklerden
@gamerdoge Enes'im çay istemiş verin ADAM'a çay :)))
aynı vurgular aynı yüzsüzlükler
@gamerdoge Atsız neden yapıyorsun bunu nedennnn
bu ali de atsız diye siyasi vurgu yapıyor sol görüşlü biri bir şey yazsa hemen eksilerler hemen banlatırlar stafflar göreve alın şu modu
@u-aktuna said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Dün bu saatlerde bir dev uyandı herkesin haberi ola. Dosta güvence düşmana korku
yarın bu saatlerdede bir dev uyanacakmı gerçi o söylediğin dev uyuya kaldı dayıı
artık türk ekibinde oynamak istemiyorum midem bulandı gece gece gel bunu eksile git şunu eksile yani bana deseki şu taktikle çıkalım şunu yapalım yok oyun dışı ne varsa gündem onda sıkıldım artık ekipte istemiyorum osm forum ailesi saygı ve sevgiyle
-
büyük başkan hoş geldin
-
İyi akşamlar herkese bu başlığın açıldığını görmek güzel.
Burdan @ofmanager_ kardeşime selamlar
-
gerçekten tekrardan bu başlığın açılmasına çok sevindim hayırlı olsun arkadaşlar
-
İyi akşamlar arkadaşlar
-
Her şey aynı kaldığı yerden devam gibi
-
İyi geceler herkese
-
2 yıl önce İzmir'de teröristlere geçit vermeyen ve bu vatan uğruna şehit düşen Kahraman polisimiz Şehit Fethi Sekin'i şehadetinin 2. yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.
#FethiSekin