ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Transfer simülasyonu günde 8 kez gerçekleşmiyor muydu? Bazen 6 kez gerçekleştiğini görüyorum acaba bir sorun mu var?
-
@jurgennklopp_09 Sorularınızı Destek bölümünde başlık açarak sorabilirsiniz burası sohbet yeri. Sistem her transfer simülasyonunda oyuncu çekmeyebilir.
-
İyi akşamlar hepinize ve oyunda başarılar
-
cümleten günaydın hayırlı cumalar
-
Neden çok sessiz bura millet canlanın herkese iyi geceler s.a
-
@avrupafatihifb sessizliği sevenlerdenim, boş sesten iyidir
-
@kaan-thk laf o zaman tıpkı senin mesajın gibi mesajlar yazmamak gerekiyor kardeşim haklısın
-
@ofmanager_ @RevengeisComing Günaydın gençler
-
@1gizemli Günaydın celal o @ofmanager_ e selamımı söyle anlar o
-
Günaydın reisler @1gizemli @RevengeisComing
Günaydın cümleten OSM forum
-
@jurgennklopp_09 İşte dostum.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/72/osm-taktikleri/5495?page=275
Taktikle ilgili sorular için doğru konu.
P.S. Osm oyununa tekrar hoş geldiniz! İyi şanslar ! -
@avrupafatihifb
Merhaba !
Burada yeni biri olduğunu görebiliyorum.
Osm oyununa hoş geldiniz ve forumum arkadaşım. Diğer yöneticilerimizle iletişim kurmaktan çekinmeyin. Her dostane ve saygılı sohbet her zaman memnuniyetle karşılanır. -
Cümleten iyi günler! Mutlu ve huzurlu bir haftasonunun tadını çıkarın!
-
@avrupafatihifb nerden kardeşin oldum durduk yere neden tahrik ediyorsun anlamadım üstüne neden alındın beğenenlerde yarası olanlar sanırım.
-
@kaan-thk said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@avrupafatihifb sessizliği sevenlerdenim, boş sesten iyidir
Ekibine güverek mi böyle yazma cesareti buluyorsun kardeş ?
-
Hangi ekipten bilmiyorum ama kimse ekibine güvenerek yazı yazamaz yada yazmaz. Yazdığı yazı zaten kendi yazdığıyla uyuşuyor. Ortamı germeyin forumu tekrar kapattıracak yazılardan uzak durun. İsteyen istediğine yazar. Beğenende olur beğenmeyende. Bin düşünün bir yazın lütfen.
-
cümleten hayırlı geceler
-
@RevengeisComing Gel şuraya Napıyon reis. Evde misin bütte misin
-
@ofmanager_ İyi reis lige adam davet ediyorum aktif liglerden Ev ve büt benim için aynı şehirde Bitti kafa dinliyorum biraz ekibe yoğunlaşmış durumdayım Sen napıyon?