ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
İki saygıdeğer staff
@mrtgll33
@saniyeyılmaz -
@F.S.M.0.13 Eyvallah cansın abi :pray_tone3:
-
Aman bana ceza vermeyin bari şu turnuvayı atlatayim sonra banlayin gitsin
-
@F.S.M.0.13 Abim benim be
-
@F.S.M.0.13 Haha
-
@saniyeyılmaz tr ye ne zaman geliyorsun kardeşim
-
@F.S.M.0.13 Abi 22 Temmuz yolculuk basliyor. 23 bilemedin 24 temmuzda Trabzondayim
-
@saniyeyılmaz ooo inşallah fazla kalırsın o mevsimde de bizim oralar bir başka olur haa
-
@F.S.M.0.13 Abi aynen ya almanyada yaz tatilin hic gecmiyor.
-
@saniyeyılmaz gönül ister ki o yaban memleketlerde hiç durmamaniz ama ne yapacaksın işte hayat şartları yoksa insanın kendi ülkesi gibi olamaz hiç bir yer
-
@F.S.M.0.13 Aynen öyle abi
-
Selam bu oyunda guncellenmesi degismesi gereken konular var. oyunun ayni zamanda futbolcu profilinde gercek hayatta hangi takimda oynadigi ve istatistikleri yazsa guzel olur hem oyina yeni baslayanlar icin futbol bilgisi artar oyun hakkinda bilgiler olmasi gerektigini dusunuyorum herkese iyi oyunlar dilerim..
-
@tankkaplani bencede güzel olur hiç olmasa oyunda takımların kadrolarina baktığımız genel görünüm yerine yapılabilir
-
hayırlı akşamlar osm camiası
-
@F.S.M.0.13 Hayırlı Akşamlar.
-
Bunlar tabiki tarihi bilgiler,resimler ve haritalardan faydalanılarak yapılmış animasyonlar. Ancak yalnızca buna bakarsanız dahi İstanbul'u neden her bir devletin fethetme çabasına giriştiğini görebilirsiniz. -
@Kaiser-Brian-Clough ekşisözlük takipçisiyiz anlaşılan
-
@Sir-Umut-Birdal Ooo çok sıkı takip ederim. Fikirler uyuşmasa da içerik açısından faydalı oluyor. Özellikle film izlemek istediğimde önce ekşideki yorumlara bakarım. Yorumların geneli olumsuzsa filmle vakit kaybetmem. Ama siyaset,spor ve din konularında çok ergence buluyorum. Ergence derken burdaki lise çağındaki arkadaşlarımızı küçük görmek için demiyorum yanlış anlaşılmasın. Çocukça ve saçma yani. Ne düşünürsün bilmem bu konuda. Bilim,kültür alanında bak içerik olarak çok iyi. Kaliteli yorumlar görüyorum.
-
@Kaiser-Brian-Clough dediklerine harfiyen katılıyorum Androidde ekşin uygulaması var. Telefondan takip için tarayıcıdan daha kolay. Üyeliğim var ama daha çaylağım