ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
link text Şöyle bişey gördüm bugün forumlarda dolaşırken. OSMnin toplumsal sorunlara çare bulma noktasındaki çalışmalar açısından mükemmel bi örnek. Bizim toplumumuzda bu çocuk ve bu çocuğa benzer bi sürü vaka ve kişi var. Ülkemizde farkındalık yaratmak adına gerek change.org da gerekse farklı platformlarda yardıma muhtaç insanları belirleyip oyun üzerinden benzer turnuvalar ve bağış organizasyonları düzenlenmeli diye düşünüyorum. Oyundaki en popüler coins paketi 20 euro. Bu etkinlikteki bağış miktarı 10 euro ve ödül de baya fazla. Hem oyuna ilgiyi ve rekabeti artırmak hem yardıma muhtaç insanları sevindirmek hem de oyunun ülke ve dünya üzerindeki bilinirliğini ve etkisini artırmak açısından mükemmel bir yol. Bir taşla sayısız kuş avına çıkmak gibi bir durum. Her taraf için win-win durumu var. Sırf böyle bir amaç için bireysel ve hatta ekip turnuvaları bile düzenlenmeli diye düşünüyorum. Biz Türklerin övünmesi gereken yegane nokta yardımseverliği olmalı. Yoksa yaklaşık 400 yıl üç kıtaya hakim olacak bir devlet yürütülemezdi. Oyun da olsa atalarımızı onurlandırmanın yollarından biri bizim gönüldaşlığımızdır.
-
@Kaiser-Brian-Clough Bu çocuk için şu ana kadar 335.000 euro toplanmış. 16.000 kişi tarafından. OSMnin katkısı ne kadardır bilinmez ama bu tip organizasyonlar mutlaka fayda veriyor.
-
@cassano90 deutschland ist gut @mrtgll33
-
@Sosyokrat Hayirli geceler Oguzhan abi
-
@saniyeyılmaz nasılsın kardeşim
-
Cümleten Günaydın Arkadaşlar.
-
@Sosyokrat Iyiyim abi sen nasilsin.
@1982UqurSert1982 Günaydinlar
-
Günaydın dostlar
-
@saniyeyılmaz şükür kardeşim
-
@F-S-M-0-13 bu gidişle o turnuva 72 full çekecek gibi abi
cümleten hayırlı akşamlar.
-
@cassano90 @F-S-M-0-13 valla katılmak çok isterdim ama boşta kulüp sayfam yok. İstifa konusunda da çok takıntılıyım. Kesinlikle istifa yazmamalı kariyerimde Bir de temmuzun 20'sinden sonra bir yoğunluğum olacak o ara pek ilgilenemeyeceğim oyunla. İnşallah gelenekselleşir bu turnuva da sıradakilerine katılırım.
-
@Sir-Umut-Birdal Katılamayacak olmana çok üzüldüm. Rekabete girmek isterdim
-
Katılımın yüksek olması turnuvaya kalite katacaktır Türk menajerleri olarak aktif olmalıyız ve her an hazır olmalıyız ki yabancı menajerlerle baş edebilelim eksiğimizi yada fazlamizi uluslararası turnuvalarda daha iyi anlayabiliyoruz böyle turnuvalarda eksiğimizi kapatmak için güzel bir ön hazırlık.
-
@F.S.M.0.13 kesinlikle katılıyorum abi. amacım zaten bc değil rekabet ve eğlence. hemde tecrübe.
-
Ben de BC için giriyorum