ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@sir-umut-birdal said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@kaiser-brian-clough fakat Türkçe forumda @Sosyokrat tarafından The Eagles Cup başlığına "Turnuva sonlandırılmıştır." şeklinde bir ileti girilmiş.
Sen İngilizce biliyorsun forumlarda iletilerini görüyorum. Albino'nun yaptığı açıklamalarda turnuvanın kaldırıldığına terminate edildiğine dair bir bilgi görüyor musun? Ben göremedim. Sadece ayrı başlıkların boş postlarla meşgul edildiğine ilişkin sıkıntılar dile getirilmiş.
-
@kaiser-brian-clough evet. Global forumdaki ilgili başlıkta turnuvanın sonlandırıldığına dair bir ibare yok. Diğer tüm Eagles Cup başlıklarında "Başlık kapatıldı!" yazıyor. Benim ilk iletimde bahsettiğim de forum başlıklarıyla alakalı bir ifadeydi fakat @Sosyokrat ın şu iletisi kafa karışıklığına yol açtı bende. O yüzden bizim Dostluk Turnuvasının akıbetini öğrenmek istedim.
-
Bana ingilizce çevirisi yapicak arkadaş konuyu anlamamış o zaman
-
Arkadaşım eagles cup devam ediyor sadece açık olan topicler kapatıldı izin verilmiyor
-
Ekipler güncellemesi gelene kadar resmi olmayan organizasyonlar (Global Forum için) kapatılmış, sanırsam turnava devam ettirmek isteyen google.doc aracılığıyla devam ettirebilir. Ama forumu girip bakmaya erinen ekipler var ki onlardan başka yerlere girmesini beklemek zor bir durum
Sağlık olsun güncellemeyi de bekleriz ne yapalım
Ferhat konusuna gelirsek, üslub açısından hem Hestera hemde Sosyokrat'a biraz daha sakin konuşabilirdi.
Ayrıca mod/staff kafasına keyfine göre ceza vermez, veremez. Bu yasaktır.
-
@mrtgll33 murat kardeşim biz burda abi kardeş konuşuyoruz bazen üslubumuz aşırıya kaçabilirir bunun cezası bu olmamalı bence çünkü bu arkadaşımız benim takip ettiğim kadarıyla kendisinden büyüklere abi diye hitap eden saygılı bir arkadaşımız. Bu banlanma Karadeniz imparatorluğu ekibini üzmüştür. Eğer yapılacak birşey varsa sizden anlayış bekliyoruz.
-
guncelleme herşey hoş guzelde emek verenler ne olucak onunda kararını verdinizmi insanların soğumasının böyle oyunmu deyip bi daha girmek istemeyenler olabileceğini. Bu tur hareketler oyunu sevenleri soğutmazmı
-
@sosyokrat said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@qwerzx Kimseye keyfi verilmiyor bu cezalar kuralları okumanızı tavsiye ederim.
@mrtgll33 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Ferhat konusuna gelirsek, üslub açısından hem Hestera hemde Sosyokrat'a biraz daha sakin konuşabilirdi.
Murat sen Ferhat'ı tanımıyo musun? Şu kısa sürede ben burada çoğu kişiyi tanıdım sizler uzun süredir tanışıklığı olan kişilersiniz. Kaldı ki Caner'in de tanıdığını varsayıyorum Oğuz'un da. Ekip olarak Eagles Cup da verilen bir emek var ve bugün foruma girildiğinde görülen mesaj turnuva sonlandırılmıştır ve herhangi hiç bir açıklama yok Türk tarafında. Ferhat'ın kızdığı durum bu tepkisini haklı olarak verdi saygı sınırlarını aşan bi sözü olmadı. Aksine Sosyokrat ingilizce bilmiyosan çeviriyim gibisinden bir söz etti ki inanılmaz yanlış bir ifade. Kimse kimseyi burada küçümseyici konuşmamalı. Ardından gerekli açıklamalar burada gerek ben gerek Umut tarafından yapılmaya çalışıldı. Çünkü sayın staff kardeşlerimizden tatmin edici bir açıklama gelmedi. Biz burada elimizden geldiğince bilgilendirdikten sonra Sosyokrat konu kilit diye mesajını editledi ve Ferhat da ingilizce bilmiyosun sözüne alınarak bi tepki daha verdi. Caner zaten Ferhatı tanıyor o anki sinirle kime diyon yazmış ne var bunda. Nihayetinde ne oldu gördün başlık açıldı turnuvanın devam ettiği açıklandı. Türkiyede sayılı olan aktif ekiplerden birinin yöneticisini emek verdiği bir turnuva hakkında yeterli bilgi alamadığı gerekçesiyle tepki verdiği için forumlardan banlamak ne derece doğru. Yanlış olan şeylerin farkında değil misin sen de. Umarım burada konu tatlıya bağlanır bu yanlış hareketten dönülür. Zaten ekipler meselesinde inaktiflikten yakınıyoruz Dostluk turnuvası olmuş forum şenlenmiş ama böyle bir durum herşeye ket vurup baltalayacak bu çok açık.
Gördüğünüz gibi diğer ekiplerden de bu konuda tepki var. Moda staffa laf söylenmez diye bi kaide mi var. Söylenen laf iğneleme boyutunda hakaret mi içeriyor. Hakaret içerse zaten ben savunmam Ferhat'ı. Kaldı ki Ferhat'ı en az tanıyan da benim. Memlekette hiç bi yerde mi adalet olmaz ya hayret ediyorum. Oyun ücretsiz oyun olsa neyse der geçerim. Burada adamlar para harcıyor. -
Öncelikle herkese iyi günler dilerim
Yabancı bir görevlimiz bir takım alınan kararları yazmış ama o yazı bizim forumumuza maalesef yanlış aktarilmistir.ferhat arkadaşımızın @Sultangazililer1 konuşma tarzı sert olmuş olabilir
Ama birbirimize azda olsa tahammül etmemiz lazım eleştirileri ban atarak değil ikili iliskilerle halletmemiz gerekir
Yoksa her konuşan kişi burada ban yerse iki gün sonra forumda staff ve modlardan başka hiç kimse kalmayacaktır
Zamanı gelince arkadaşız dostuz diyorsak iki gün sonra birbirimizin yüzüne bakacak durumumuz olsun
Buradan siz arkadaşlarıma uslup olarak daha sakin bir dil kullanmanizi
Görevli arkadaşlardan da daha tahammülü olmalarini rica ediyorum. -
@kaiser-brian-clough Abi söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. Biz forumlara çok giren bir ekip değiliz fakat girdiğimizde de Türkiyede çok az olan aktif savaş ekiplerinden birtanesinin üyesinin forumlardan bu tür küçük bir olaydan sonra ban yemesini doğru bulmuyoruz.
-
@f-s-m-0-13 aynen Arda hocam beni bile forumlara çekmek için yaptıkların yadsınamaz
-
@ymoksuz Bu turnuvaya siz de emek veriyorsunuz. Bir anda açıklama olmadan turnuva bitmiştir lafını görünce tepkiniz ne oldu? Olay tamamen durumu kötü yönetmeden kaynaklanıyor. Ban meselesi çok aşırıya kaçtı. Arda hocam zaten iyi niyetten kaynaklanan gerekli davranış biçimini özetlemiş. Burada bize yakışan bu olmalıydı. Admin olan Albino'yu alınan karardan ötürü eleştiren bi sürü post var burda gördüğüm eleştiriye tahammülün olmaması. Üslup sert haklısınız ancak öncesinde söylenen küçümseyici bi söz var. Hemen hemen herkes belki çok daha sert tepki verirdi. Sosyokrat ve artık işin içinde varsa Hestera çıksın yaşananlardan ötürü özür dilesin yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırsın Ferhat da kendisine düşeni yapacaktır.
-
@kaiser-brian-clough Abi biz bu turnuvaya emek verdik elbette insan ister istemez sinirlenip istenmeyen şeyler yazabilir ama burda öyle bir durum da yok. Ben kendim ve ekibim adına bu yanlış anlamadan biran önce en az hasarla dönülmesini istiyorum.
-
Arkadaşlar bugün yaşanan olaylar herkes tarafından üzüntüyle karşılanmış olup gerekli açıklamaların doğru şekilde ve zamanında yapılamaması bu oyuna emek veren kişilerin haklı tepkisini çekmiş bulunmakta.
Her zaman haklı olan tarafın yanında olan bir kişi olarak şunları söyleyebilirim;
Verdiği tepkiden dolayı ceza alan Ferhat(sultangazililer1) arkaşımız kendi ekibi başta olmak üzere şuan birlikte mücadele ettiğimiz WNT EURO MİNİ CUP da başarılı olmakla beraber üst düzey emek veren ve zaman harcayan bir arkadaşımızdır. Bu şekilde emek vererek , çabalayarak bişeyler yapmak isteyen insanların bu kadar kolay ceza almasını (ortada küfür, hakaret, aşılayıcı vs kelimeler yokken) gerçekten üzüntü ile karşılamış bulunuyorum inşallah kısa sürede daha sevindirici ortak bir nokta bulunur. Herkese iyi oyunlar
-
Görevli arkadaşlarımızdan bu haksız kararın gözden geçirilip kaldırılmasını talep ediyoruz.
Bu şekilde her eleştiride (saygı Sevgi boyutunu aşmadan) birileri banlanirsa ortada adalet diye birşey kalmaz.