ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Görevli arkadaşlarımızdan bu haksız kararın gözden geçirilip kaldırılmasını talep ediyoruz.
Bu şekilde her eleştiride (saygı Sevgi boyutunu aşmadan) birileri banlanirsa ortada adalet diye birşey kalmaz. -
Murat az biraz objektif bak sen olsan bu duruma ceza verir misin ? Ver uyarı ver en fazla nolcak. Birden ban vermek nedir. Adam bu ceza yüzünden sonraki Dünya Şampiyonası'na katılamayacak belki. Zaten bireysel tek turnuva var. Onun da önü kesilmiş oldu. Zaten daha öncesinden @sistematikci de benzer bi şekilde katılamadı. Basit bişey ancak bu kadar büyütülebilirdi. Tebrikler TR SUPPORT! demekten başka bişey kalmıyor.
-
@f-s-m-0-13 özellikle de şu günlerde her yerde ihtiyacımız olan en önemli şey adalet iken
-
@f-s-m-0-13 Arda kardeşime yüzde yüz katılıyor ve cezanın kaldırılması için ne yapılması gerekiyorsa yetkililerden o yönde yardımlarını bekliyoruz.
-
@sultangazililer1 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@sosyokrat Kardes konuyu keyfine göre kapatmamani tavsiye ederim onca emek var birşeyler diyecektik belki bu yaptığınız kadar acemi birşey olamaz
@sosyokrat said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@sultangazililer1 Albino güzelce açıklamış ingilizce anlamdıysan cevirebilirim problem değil :slight_smile: bunun üstüne daha ne yazılabilir ki zaten
@sosyokrat Emek hırsızlığından başka birşey değil diyorum bende bu senelerdir kendi yaptığımız organizasyonlardan başka birşey yoktu bir anda güncelleme geliyor diye kapatmışlar bunun mantığa göre açıklaması yok
@sultangazililer1 evet haklısınız ona bir şey demiyorum ama bunu bize değil yukarıya söyleyeceksin
@sosyokrat Ilet kardeşim sen bizim yerimize sen bunun için varsın herhalde
@sir-umut-birdal said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@kaiser-brian-clough evet. Global forumdaki ilgili başlıkta turnuvanın sonlandırıldığına dair bir ibare yok. Diğer tüm Eagles Cup başlıklarında "Başlık kapatıldı!" yazıyor. Benim ilk iletimde bahsettiğim de forum başlıklarıyla alakalı bir ifadeydi fakat @Sosyokrat ın şu iletisi kafa karışıklığına yol açtı bende. O yüzden bizim Dostluk Turnuvasının akıbetini öğrenmek istedim.
Bana ingilizce çevirisi yapicak arkadaş konuyu anlamamış o zaman
Olaylar bundan ibaret. Yanlış olan tek nokta gösterin. Gösterin ki herkes adaleti görsün. Sosyokrat son söze alındı diye ban verildi resmen. Öncesinde zaten hem yanlış anlayıp yanlış hareket edip hem de arkasından küçümseyici bi üslupla kalın yazıyla yazılmış sözü söyleyen Sosyokrat. Arda hocamın tesis ettiği dostluk modların gözünde sözdeymiş. Yazık yani ne diyelim.
-
@kaiser-brian-clough nokta
-
@ymoksuz said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@f-s-m-0-13 Arda kardeşime yüzde yüz katılıyor ve cezanın kaldırılması için ne yapılması gerekiyorsa yetkililerden o yönde yardımlarını bekliyoruz.
-
@kaiser-brian-clough kesinlikle katılıyorum bu saçma ceza yüzünden tek resmi turnuvaya katılamayacak belki bi de tüm turnuvalar kaldırılmışken. Üstelik Ferhat arkadaşımızın da yanlış bi kelimesi yoktur kendisini hiç tanımam hiç de muhabbetim olmadı ama cok büyük haksızlığa uğradı. "İngilizce bilmiyorsan çevirebilirim" ne demek bu sözün üstüne kim kimi tahrik etmiş oluyor. Diğer mod arkadaşımız da "arkadaşım forum kapatılmıştır " diye Sert bi üslup kullandı (hitap olarak arkadaşım demiş olsa bile kimse o durumda öyle anlamaz daha düzgün demesi gerekirdi) tüm bunların üzerine Ferhat ceza aldı. Cezanın kaldırılıp Ferhat'tan özür dilenmesi gerektiğini düşünüyorum
-
@qwerzx Kimseye keyfi verilmiyor bu cezalar kuralları okumanızı tavsiye ederim.
Aynı alaycı tavır burda da var şimdi bişi yazsam banada ban atacak demekki o yüzden cevap vermicem.
-
Burada yazılanların ekipçilikle arkadaşlıkla ilgili olmadığı son mesajda @Ghost4512 tarafından da belirtilmiştir. Yazan kişilerin kaç tanesi @Sultangazililer1 i tanıyor ki. Çoğu kişi işini gücünü bırakıp oyun için yazı yazıyor dil döküyor ki Mesele oyun olmaktan çıkıyor . Mühim olan haksızlık, mühim olan adalet.
-
Öncelikle ekibim adına; Karadeniz ekibi ve Arda Kardeşim başta olmak üzere bu talihsiz olaya tepki gösterip yanımızda yer alan tüm dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederiz.
Biz de en kısa sürede bu olayın tekrar değerlendirilip makul bir şekilde tatlıya bağlanmasını en içten dileklerimizle umuyoruz.
Bu şekilde yasaklamaların ve cezacı zihniyetin bugün yetkiyi bi şekilde ele geçiren burada bulunan mod arkadaşlarımıza hiçbir şekilde yarar getirmeyeceğini belirtmek isterim.
Evet bu platformda bugün mühür sizde haliyle Süleyman da sizsiniz, lakin yarın başka bir platformda bu şekilde size sorgusuz sualsiz cezalar verilince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Nihayetinde evet bu bir oyun çok da abartmamak lazım ama haksızlık heryerde haksızlıktır.
Burada bir konuyla ilgili yanlış bilgi verildiğinde mod arkadaşlarımızın görevi bunu düzeltmektir ve bize yol göstermektir. Lakin burdaki arkadaşlarım genelleme yapmak istemiyorum ama özellikle bazıları yol göstermeyi bırakın yanlış yönlendirme yapıyorlar sonra kendilerini bu konuda uyarmak isteyen arkadaşları da banlıyorlar. Bu kadar tahammülsüz olmayın arkadaşlar, istirham ediyorum bu yanlıştan dönelim. Ben de bu yanlışlardan zamanında çok etkilendim; bu yeni versiyona geçiş süreci malumunuzdur çok sancılı geçmişti, ilk aşamalarda sürekli sıralamalarda filan hatalar oluyordu, normalde forumlara fazla giren biri değildim o zamanlar, lakin hata uzun sürünce bi girip bakayım dedim, bir de baktım ki orada da aynı dertten muzdarip arkadaşların yazılarını ve akabinde sorunlarının düzeltiğini gördüm. Ben de iyi niyetle buraya yazılınca yetkili arkadaşlar inceleyip olması gerektiği gibi hatayı bildiriyor ve sorunu gideriyorlar sandım, o nedenle bir başlık da konu ile ilgili ben açtım, açar açmaz 15 dk sonra bi cevap var mı diye girmeye çalıştığımda foruma girememeye başladım, sayfa açılmıyordu ben de sayfa da sıkıntı var sandım, düşünün durumdan o kadar habersizim, 3 gün sonra girebilince ban aldığımı anladım, meğer mührü elinde bulunduran Süleyman arkadaşlarımızdan biri benim başlığı görmüş bu da kim aynı konuda yazmış diyerek kızmış ve beni banlamış, ben o ban yüzünden 42.000 mp toplayarak hazırlandığım ve bi sürü boss coins harcadığım hayalimdeki turnuvaya katılamadım. Turnuva organizatörü bana Ağustos 2016 da ban yemişsin o yüzden katılamazsın dedi, halbuki burda o konuyla ilgili yine Ferhat arkadaşımızın forum banının 15 Aralık-31 Mayıs arasında mı geçerli şeklindeki sorusuna yetkili kardeşlerimizden birisi olumlu şekilde onaylayarak yanlış bilgilendirme yaptı, bu noktada ben mağdur oldum, belki bu turnuva için coinse bi sürü para harcadım, bu durumumu burda paylaştım ama bu noktada yine Arda kardeşim başta olmak üzere belli kişiler haricinde kimsenin umrunda bile olmadı, herkes keyfine baktı, yanlış bilgilendirme yapan yetkili kişi de aynı bu durumda olduğu gibi bu hatadan dolayı herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Bu kadar haksızlığa rağmen oyunu oynamaya devam ettim, arkadaşlarımın desteğiyle oyunda kaldım, forumları daha etkin kullanmaya başladım, ama gel gör ki haksızlıklar aynı şekilde devam ediyor ki bana ekipleri öğreten ve forumu sevdiren gece gündüz mesaisini bu oyuna harcayan arkadaşımı da banladıklarını gördüm. Varın bu yazımdan sonra beni de banlayın bundan dolayı inanın çok bişey kaybetmem sadece bu forumu daha da kullanmam ve açıkçası ne kadar umrunuzda olur bilemiyorum ama benim gibi gece gündüz mesaisini bu oyuna harcayan kardeşinizi kaybedersiniz, bir daha da forumlara girmem, eminim bu haksızlık karşısında da sağduyulu pek çok arkadaşım aynı tepkiyi verir. Bu yargısız infazı tekrar gözden geçireceğinizi düşünüyor ve akli selim bir karar vereceğinizi umuyorum, yazımdan dolayı kırılan arkadaşlarım da konudan dolayı biraz dertliyim, kusura bakmayın, sağlıcakla kalın... -
@sistematikci Yusuf kardeşim eline sağlık güzel ve bir o kadar doğru şeyler yazmışsın. Ben artık bu haksız yere alınan karardan yetkili arkadaşların vaz geçeceğine ve bunun sorumlusu hakkında gerekli işlemin yapılacağına inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum. Biz bu forumda çok şey istemiyoruz sadece Adalet ve birazcık da Höşgörü çokmu istiyoruz.....
-
Öncelikle herkese hayırlı aksamlar forumla pek isimiz olmadıgından pek ugramıyoruz buralara @Sultangazililer1 ferhat kardesime forum cezası verildigini duydum yazılanları teker teker okudum bu konuda forum cezası verilecek bir durum göremedim göremedik görememişler yetkili arkadaşın neye göre ceza verdigini mantıklı sekilde acıklamasını bekliyoruz ekipçe ülkemizde sayılı ekip var bizide forumdan ve oyundan soguttunuz tebrik ediyorum
-
Görevli arkadaşlarımızdan bu haksız kararın gözden geçirilip kaldırılmasını talep ediyoruz.
Bu şekilde her eleştiride (saygı Sevgi boyutunu aşmadan) birileri banlanirsa ortada adalet diye birşey kalmaz. -
Harbiden yazılanları okuyunca ortada ceza verilecek bi sebep yok. Neden bu kadar büyütüldüğünü de anlayabilmiş değilim. Haksız yere uygulanan bu ceza bir çok oyuncuyu da tedirgin edip foruma yazmaktan soğutur. Eleştirmek böyle bir cezaya sebep oluyosa bundan sonra eleştirmeyiz sadece oyunumuza bakarız.
-
Herkese merhaba,
Şimdi gördüm ve çok hoş olmayan olaylar yaşanmış. Her ne kadar beni ilgilendiren bir konu olmasa da, haksızlıklara karşı kendimi tutamıyorum bunun için üzgünüm. Şuanda 20 yaşında olsam bile zamanında birkaç büyük forum'da Moderatör'lük ve Admin'lik yapmış biri olarak, forumların nasıl ve ne gibi kurallarla ilerlediğini biliyorum. Bu forum için de aynı şey söz konusu. @Sultangazililer1'in yazdıkların da ne hakaret ne de kötü bir söz gördüm açıkçası. Moderatör'lerin genel görevi kullanıcılara saygı ve sabır çerçevesinde yardımcı olmaktır. Özellikle o moderatör'lerin yaşı büyük ise bu şekilde davranmaları çok çok önemli. Bu forumda da öyle olması gerekiyor. Hangi moderatör tarafından banlandığını bilmiyorum ama o moderatör'ün kullanıcılara karşı sabırlı davranması ve tahammül etmesi gerekirken @Sultangazililer1'in yazdıklarına sinirlenip banladığını düşünüyorum. Hemen banlamak yerine ufak bir uyarı yapması çok doğru olurdu. Tabi onun açısından farklı da olabilir. Ama benim açımdan görünen budur. Bu dediklerimizden sonra o moderatör @Sultangazililer1'in banını kaldırır mı bilemem. Ama o banın kaldırılması gerektiğini düşündüğüm için birkaç yere ilettim itirazımı. Umarım bu hoş olmayan durum iyi bir durumla sonuçlanır...
Daha fazla diyeceklerim vardı aslında ama ortamı daha fazla germenin doğru olmadığını düşünüyorum. İyi akşamlar...
-
Ben oyuna yaklaşık bir yıl ara vermistim.Geçen ay tekrar başladım ve ara sıra da forumlara giriyorum.Buradaki hiçbir abimizi tanımıyorum ama bütün herşeyi okudum ve banlanabilecek bir neden göremedim zaten kimse de göremedi.Hiçbir oyunda bunun gibi samimi bir ortam yokken böyle gerginlikler hiç tatli olmuyor. Modaretörün eğer olabiliyorsa banı kaldırması çok yerinde olur...
-
Arkadaşlar yaşanan olayları yazıları ben de okudum ve ortada banlanacak ceza gerektirecek herhangibir sebep bulamadım. Ne yazık ki bazı insanlarımız geçmişten gelen bir takım tatsız olayların etkisinde kalarak o an yaşanan ama saygısızlık yada hakaret olmayan bişey karşısında diklenmeden ama dik durduğu halde karşısındaki kişiyi cezalandırabiliyor, ki burada da bunu seziyorum.
Bazı arkadaşlarımızın da belirttiği gibi bu cezanın haksız olduğu ve cezanın kaldırılması gerektiği düşüncesindeyim. Lakin bu tür cezalarda da haksızca ve gereksizce ceza veren yetkililerin de üstleri tarafından cezalandırılması gerektiği inancındayım, ki bu tür haksızca adaletsizce ve geçmişten gelen bir takım tatsız olaylar neticesi olarak (hah işte elime düştün, şimdi canına okudum) hesabı yapılmasın.
-
yeap comander
-
İnşaAllah böyle olaylar birdaha gerçekleşmez.Herkese hayırlı geceler.