ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@ghost4512 whatsaptan yazdim bak bir
-
@bayram-karakuş tatil devam abi biter mi uzun süre daha uzaklardayım karadenizden ama gönlümüz orda
@F-S-M-0-13 Ayrılık güzel eğer hemen döneceksen hoşbulduk -
@bayram-karakuş aynen Eski Başkan Tatile devam
@F-S-M-0-13 amin amin -
@f-s-m-0-13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@adjei45 allah uzun ayrılıklari nasip etmesin inşallah
Peki benim ceza 3 güne bitti ama destek bölümünde 7 demişler
-
@bayram-karakuş bilmiyorum ki abi nedir ne değildir. @ghost4512 yi de salmışlar geziyordu o da buralarda
-
salına da salına da gezinin ama dikkat edin içeri girmen yine başkalarının ayak oyunlarına gurban gitmen
-
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
salına da salına da gezinin ama dikkat edin içeri girmen yine başkalarının ayak oyunlarına gurban gitmen
Merak etme Başkan yapılması gereken ne ise o yönde hareket etmeye özen gösteririz hür irade
-
Karadeniz ekibini buralarda görmek güzel.Yükselen yıldız Karadeniz
-
@granturismo17 Karadeniz daha çaylak, olgunlaşmaları için daha çok fırın ekmek yemeleri lazım. Hem hedefleri Türk ekipleriyle değil, yabancı ekiplerle rekabet içinde olmak bildiğim kadarıyla
-
@granturismo17 eyvallah hocam sizleri görmekte güzel de bizi büyütme bu kadar
-
@granturismo17 Karadeniz daha çaylak, olgunlaşmaları için daha çok fırın ekmek yemeleri lazım. Hem hedefleri Türk ekipleriyle değil, yabancı ekiplerle rekabet içinde olmak bildiğim kadarıyla
Sorma abi sen gidince çaylak kaldık
-
@adjei45 niye 4 gün erken salındım mı diyorsun
Yönetimin de haberi Yok biri 7 gün diyor biri yönetim karar verir diyor. Karışık işler bunlar ben az uzaklaşayım kendim