ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@lordcoach-38 üzüldüm kardeşim valla giden emeğe yazık.yoksa coins yine alınır
@Dogukan-Bor eyvallah güzel kardeşim ya sen nasılsın -
@f-s-m-0-13 Sağol abi bende iyiyim. Değişen pek bir şey yok gibi.
-
Ya bu mesaja her gören bi begenebilir mi ?
Mesaj atacam saygınlık falan diye engel oluyor bana begenin lütfen de sayginlik artsın mesajları atabileyim hizlica -
@dogukan-bor onemli olan anın tadını çıkarmak yoksa birseylerin duzelmesini beklersen
Çooook beklersin -
@lordcoach-38 begenelim kardeşim
-
@f-s-m-0-13 Haklısın anın tadını çıkarmak lazım şimdiden.
-
@dogukan-bor daha iş hayatına atilmadin dur bakalım simdiden depresyonlara girme
-
@f-s-m-0-13 abi valla yazacam diyor 3 saygınlık olmadan 120 sn içinde 1 mesaj yazabilirsin diye gıcık oldum valla
-
@lordcoach-38 evet hatırlıyorum öyle birşey vardı
-
@f-s-m-0-13 Şimdiden çok baskı altındayım. Acaba iş hayatında nasıl bir baskı olur üstümde diye merak ediyorum.
-
@f-s-m-0-13 abi aktifken sana biseh soruyum
Biz lig kurucaz arkadaşlarla ben hedefi en yuksek 7 olan takımları aliyim diyorum
Hem şampiyonluğa rahat oyanabilecegim hemde mp kasabilecegim bi takım onerin varmi -
@f-s-m-0-13 Abi 9 K saygınlığın var. Nasıl unutmadın hala o günlerini?
-
@dogukan-bor AHAHA
-
@dogukan-bor iş hayatı kolay kolay Yeni üniversite bitirdim ben işim de gayet mutluyum mesela
-
@lordcoach-38 mantıklı kardeşim mesela lig olarak Litvanya olabilir
-
@f-s-m-0-13 zalgiris kaunas yaz teknik direktör geçmişinde arda abi çıkar
-
@dogukan-bor özellikle yeni Forum açıldı biz girdik birde baktık.mesaj atamiyoruz
-
@f-s-m-0-13 yok abi lig değil
Öyle kaynaşma amaçlı falan Türkiye kurucaz
Sen bana türkiye liginden hem şampiyonluğa oynayip hemde mp kasabilecegim takım soylermisin -
@mrtgll33 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@f-s-m-0-13 zalgiris kaunas yaz teknik direktör geçmişinde arda abi çıkar
Ha haha aynen valla en az 10 lig calistirdim
Adamlar benden bikti artık
Ne zaman hedef değişti benden kurtuldular -
@lordcoach-38 valla orta hedefli bir takım önerim gerçi büyük.lig tavsiye etmem ama
Turkiye de hangi takımın.hedefi kaç topluluk/lig genel görünümünden bakabilirsin