ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@hestera Reyis, Fenerbahçe'nin hedefinin 4 olarak gözükmesi tamamen saçmalık zaten bana göre Beleşten mp mi kastırmaya çalışıyorlar insanlara anlamıyorum.
@lordcoach-38 İşte bu durumu görüp geldim ve bu forumu biraz canlandırmam gerektiğini anladım hacı Gel bi el at ta tekrar eski günlerine döndürelim.
Bir soru soracağım, Bournemouth'ta 10 tane 75-80 arası forvetim var. 3-4-3 kontra atak deneyeceğim şimdilik ama çok güvenemiyorum. Bol forvetli taktik önerisi olan var mı ?
Hayırlı geceler -
Gomissssss
-
@berdin1234 10 tane forvet ney öyle
Onlari sat komple yüksek fiyatlara
Iyi forvetler al
433 KK oyna derim ben -
@f-s-m-0-13 ışte abi Bir Galatasaray li olarak istediğimiz Galatasaray buydu
-
@lordcoach-38 son zamanlarda izlediğim en iyi Galatasaray dı
-
@f-s-m-0-13 aynen abi 6 gol atabilirlerdi malligina giti 2 gol
-
Size bisey soruyum
Benim hesabimin şifresi hiç biryerde olmadığı halde ve şifre çok karmaşık olduğu halde sıkıntılar oluyor
Takımlarımda taktıklerim kendiliğinden değişiyor oyuna 2 güne yakın girmedim bi baktım taktikler değişmiş
Oyundan kaynaklı bi sıkıntı mi yoksa hesap çalınmış olabilirmi ? -
@lordcoach-38 zannetmem çalındığına kardeşim yinede bir incelettir
-
@f-s-m-0-13 nasıl incelettiriyoruz peki ?
-
@f-s-m-0-13 yani şifre kimsede yok
Bide çok acayip şifreler koyuyom kimse bulmasın diye harf rakam sekil hersey var
Taktikleri değişmiş görünce şaşırdım bende
2 gün girmeyince takim kendiliğinden mi değiştirdi acaba diye düşünüyorum ama mantıklı gelmiyor -
@lordcoach-38 Hesabınız sizin sorumluluğunuzdadır, şifrenizi kimseyle paylaşmayın. Şifreniz mail adresinizde olabilir, başka birisi ordan da görebilir. Bunlar ihtimal tabiki.
Taktik konusunda gelecek olursak; bağlatınız zayıf olduğu zamanlarda cihazınız taktikleri kaydetmeyebilir.
-
Günaydın Arkadaşlar Herkese Hayırlı Günler Dilerim
-
Hayırlı günler
-
Herkese Hayırlı Sabahlar
-
@sistematikci sanada hocam sanada
-
@sultangazililer1 Nasılsın kardeşim benim
-
@sistematikci bıraktığın gibi desem sen nasılsın
-
@sultangazililer1 eyvallah kardeşim ben de öyleyim :slight_smile:
-
@sistematikci Bugün yağmur yağacak istanbul'a ıslanmamaya bak
-
@sultangazililer1 Bugün mü :thinking: zannetmem bu hava yağmaz yağarsa da ıslanır serinleriz