ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@sultangazililer1 eyvallah kardeşim ben de öyleyim :slight_smile:
-
@sistematikci Bugün yağmur yağacak istanbul'a ıslanmamaya bak
-
@sultangazililer1 Bugün mü :thinking: zannetmem bu hava yağmaz yağarsa da ıslanır serinleriz
-
@sistematikci Abi yağacak diyorlar ama Allah bilir @F-S-M-0-13 sende arabayı otoparka al abi
-
Hayirli günler herkese
-
@sultangazililer1 birşey olmaz kardeşim şeker degilya erisin
-
-
@bad009 Mp lerin düşmesinden bahsediyorsan onun açıklaması yapıldı forumda ama ondan haberin vardır
Mp düşmesi hergün olur/olabilir. Evet 70-100 mp de düşebilir günlük 120-150 de düşebilir.
Sıralamanıza etki eden menajer puanlarının hesaplanması şu şekilde olur:-
Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder
-
180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
-
700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder.
-
-
iyi geceler arkadaşlar son ios güncellemesinden sonra bildirimlerde sıkıntı yaşayan var mı, güncellemeden sonra hiç bir bildirim gelmedi, transfer, maç sonucu vs.. oyunu silip yükledim, ayarları kontrol ettim ama hala sıkıntı devam ediyor.
-
Günaydın Arkadaşlar
-
Hayırlı akşamlar
-
Size birşey soruyum özellikle tecrübeli üstadlar bilir.
Ben 3 takım yonetiyorum 2 sinde hep ayni oyuncular oynuyor ve her maç iyi sonuçlar alıyorum
Ancak tekinde Göztepe yim kadro kötü diye sürekli transfer yapıyorum ve her mac bi öncekine göre en az 4 5 oyuncu farkli oluyor
Taktik vb. herşey ayni ama Göztepe de kötü sonuçlar alıyorum
Sebebi henüz oturmayan kadromu acaba ?
Sürekli farklı olunca uyum olmuyormu ? -
Herkese hayırlı gecələr