ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
OSM Genel Kuralları:
Eğitim kampları kapalıdır.
Aynı ekibin yöneticileri tam kadroya sahip olmalı ve her oyuncu kendi orijinal pozisyonunda olmalıdır.
Her irtibat müdürü gönüllü olarak seçilecek ve bu yönetici belirlenecektir.Ligler 21:30 - 22:15 (Sunucu Saati) saatlerinde kurulacak
Tüm takımların değeri aynı olduğundan, takım seçimi kuralı olmayacak.
Ligde olan herkes, istedikleri takıma sahip olabilir.
Kayıt sona eriyor: 15.2.2018
Başlangıç Tarihi: 20.2.2018Merhaba, size hatırlatmak istediğimiz bazı ayrıntılar.
Ekstra Kurallar:
Her oyuncu kendi pozisyonunda oynamalıdır.
Oyuncuların yaralandığı veya cezalandırıldığı durumlarda, oyuncu pozisyonun dışında oynayabilir
Gruplar rastgele kura ile belirlenecek.
Bazı durumlarda, kurallar turnuva sırasında organizatör tarafından değiştirilebilir.
Lig
Giriş sayısına göre Nostalji liginde 12 takım veya Nostalji liginde 20 takım ligde yer alacak.
Lig İsimleri: Uluslararası Forum Turnuvası / Grup ...
Lig Ayarları:
Ligi açan yöneticiler bu ayarları yapmalıdır. Lig yöneticileri gönüllü olarak seçilecek.Turnuva Takvimi:
Eliminasyon Turu = 20 Şubat
Çeyrek Final = 20 Mart
Yarı Final = 20 Nisan
Final = 20 MayısHerkese iyi oyunlar dilerim.
-
Gunaydin cumleten cuneytim basarilar umarim sorunsuz gecer
-
@osmancandar Günaydın abim Hayırlısı
-
Herkese iyi günler.
-
Selamu Aleyküm nolmuş buraya heryer yabancı alımlar bile euro ile canım ofm ne hale gelmiş
-
Hayırlı geceler cümleten
-
Herkese hayırlı geceler. Nasılsınız arkadaşlar. Günleriniz nasıl geçiyor? İşleriniz dersleriniz familyalarınız yolunda mı
-
Bu arada @F-S-M-0-13 Arda hocam bir kaç gün önce Euro Nt sayfasında gerçekleşen Azerbaycan kavgasını okumak çok zevkliydi. Sonunda baskın çıktığınız için mutlu oldum. Adamlar esas olarak ortaya koydukları kaygılarda haklılar gibi geldi ancak yine de Azeri bayrağının temsil edilecek olması hoş bi durum. Başarılar. @mrtgll33 Hocam Türk Milli takımına da başarılar
-
@kaiser-brian-clough Teşekkürler abi
-
@kaiser-brian-clough İyi abi sen nasılsın seni sahalarda görmek. Mutlu etti beni tam anlamıyla döndünmü ?
-
@di̇ço55 Döndüm oynamaya çalışıyorum işte. Seni görmek de güzel. Teşekkür ederim.
-
@kaiser-brian-clough
Hakan hocam aslında tartışmak falan pek sevmediğimiz hususlar ama işin içine ırkçılık girince sessiz kalmamız doğru olmaz.
Bizler türk milli takımına hizmetler verdik ve bu işi gurur ile yaptık
Arkadaşlarımız ile bir karar alıp bizim gibi türk olan azeri kardeşlerimizin milli takımını tercih ettik ve onlarında bir yerlere gelebilmesi için bir yola çıktık
Osm kurallarına aykırı hiç bir durum söz konusu değil iken bizi faklı konularda itham ettiler.
Türk milli takımın b yapılanması gibi kelimeler dönüp durdu
Onların derdinin bizim azerbaycan milli takımını almamız olmadığını anlayacak kadar tarihimizi biliyoruz.
Türkleri sadece türkiye sınırlarında görmek tarihe ihanettir
Unuttukları birşey var
TÜRKİYE TÜRKİYE'DEN BÜYÜKTÜR -
@f-s-m-0-13 Badim ağzına yüreğine sağlık
Türk ün Türk ten başka dostu yok. :flag_tr: :flag_az: