ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
hayırlı günler
-
Rowan Atkinson mükemmel bi adam. Newcastle da bi kafede kızı ve oğlu ile otururken karşılaşıp beş dakika da olsa sohbet etmiştim. Çok mütevazi, aşırı da karizma bi abi. Yanına kim gelirse gelsin kırk yıllık tanıdık insan muamelesi yaptığına şahit olanlar varmış burda tekrar gördüğüme sevindim
-
-
Herkese iyi hafta sonları dilerim
-
iyi geceler
-
Hayırlı sabahlar
-
Hocalı şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
-
Selamun aleyküm beyler
-
@can-bey97 aleyküm selam
-
Charlie Chaplin seyircilere bir şaka yapar ve herkes gülmeye başlar.
Charlie aynı şakayı tekrar yapar ve bu sefer birkaç kişi güler.Aynı şakayı bir kez daha yapar ve bu sefer kimse gülmez. Sonra bu harika sözleri söyler: “ aynı şakaya defalarca gülemiyorsunuz.
O zaman neden aynı şey için tekrar tekrar ağlıyorsunuz?”.
Yani hayatın her anının tadını çıkarın. Hayat çok güzel.Kalbe dokunan en önemli 3 sözünü paylaşmak için güzel bir gün.
-
1- Bu dünyada hiçbir şey kalıcı değildir, endişelendiğimiz şeyler bile.
-
2- Yağmurda yürümeyi severim çünkü kimse gözyaşlarımı göremez.
-
3- Hayatta en boş geçirdiğimiz günümüz gülmediğimiz gündür.
-
-
@GalipCaliskan1907 Hocam bu kadar genç olduğunu bilmiyordum Gamebasics sitesinde resmini görünce şaşırdım. İsimden kaynaklı tabi. Galip isminde tanıdığım herkes saçları daha az sakalsız kişilerdi. Galip deyince akla direkt zaten Metro'nun sahibi geliyor Kafada oluşan şekil o. Albino'nun da daha genç olduğunu düşünüyordum. Tam aile babası tipi var onda da.
Şakayı bi yana bırakırsak GB stafftaki tek Türk olman sebebiyle gurur duydum. Başarılar. -
@kaiser-brian-clough ahahah eyvallah Pek çok rastlanan bir isim degil zaten, tanidigim tek diger Galip dedemdir
Albino candir. Görünüsüne aldanma, ruhu senden benden gençtir -
Valla ne yalan söyleyeyim bende 40 lı 50 li yaşlarında biri sanıyordum
Demekki daha fazla tanışmak gerekiyormuş