ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@ofmsüperstar bu kadar kısa sürede kavramak iyi iş..Tebrikler..Sevdinmi oyunu
-
@gs_metecan güzel oyun şimdi kariyerimde başarılı olmak güzel bir ekibe katılıp türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.
-
Hayırlı Akşamlar
-
@f-s-m-0-13 sanada hayırlı akşamlar.
-
@ofmsüperstar Oyun güzeldir..Oyunu severek oynayan çok..5 yıldır..6 yıldır..Sen de uzun süre oynarsın umarım. Hayırlısı neyse o olsun..Ekip te kurabilirsin ilerde..Oyun ekiple daha iyi olur..Bence ekip kurmayı dene
-
@gs_metecan Ben ekib kurmayı yönetmeyi beceremem o yüzden beni kabul edecek dostluga arkadaşlıga başarıya önem veren bir ekibe katılacam.
-
@ofmsüperstar Başarıdan ziyade dostluk, arkadaşlık daha önemlidir tabi..Dostluğa arkadaşlığa önem veren bir çok ekibimiz bulunur elbet..Umarım istediğin ekibi bulursun
-
@gs_metecan ekib çokta arkadaşlıkta dostluktan ziyade en önemli mp puanı istiyorlar o yüzden baya bi mp kazanmam gerek.
-
@ofmsüperstar Alıştım diyosunda forumlara..Daha çok şey biliyorsun. Kısa sürede bu bilgilere sahip olmak gerçekten çok iyi..MP nin önemsiz olduğu ekiplerde vardır belki..Arkadaşlık dostluk ortamı iyi olmadığı sürece mp hiç bi şey..MP ye önem veriyorsalarda ekip kurmayı denersin. Giremiyorsan mp yüzünden sağlık olsun artık..Ne diyelim
-
@gs_metecan biraz forumu inceledigim için orda yazılanları okudugum için biliyorum
-
@ofmsüperstar Anladım..İyi etmişsin. .Oyunda yeni olup forumları çok fazla incelemiş olman; oyunu uzun vadede oynamak istediğini gösterir..Bazı arkadaşlar bugün hesap açıyor,2 gün sonra siliyor, ertesi gün tekrar hesap açıyor mesela...Senin uzun vadede oynayıp iyi işler, büyük başarılar elde edeceğini düşünüyorum. Güzel muhabbet oldu..İşte önemli olan bu aslında..Sana kariyerinde başarılar..Umarım güzel başarılara imza atarsın. Kolay gelsin
-
@gs_metecan Çok Teşekkür Ederim Sanada Başarılar.
-
Hayrlı akşamlar
@ofmanager_ sanırım geçen günlerde ekipler için turnuva var mı diye soruyordunuz. Forumlarda gezinirken İspanyol forumunda Batalla Hispano Parlante (BHP) 2018 diye bi turnuvanın yakın zamanda duyurusunun yapılacağını gördüm. Turnuvanın şartlarına ekibiniz uyum gösteriyorsa ve ekibiniz olarak da katılmak isterseniz, yakında duyurusu yapılacak olan bu turnuvayı takip edebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.
-
@ofmsüperstar Nasılsın
-
@sosyokrat hayırlı geceler