ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@f-s-m-0-13 Insallah.
Ama nedense yeni kurulan ekiplerden şöyle ilk 40a 50ye girecek kalitede bi ekip çıkacağını düşünmüyorum. -
@f-s-m-0-13 promosyon kodu var mı abi
-
@comfortablynumb1903 ileride oda olur inşallah sabırlı olmak gerek bence
-
@f-s-m-0-13 Ya Arda hocam hep sizin yüzünüzden oluyo bunlar işte Best of Turkey 1. sırada. O zaman biz de ilk 10 da olmalıyız ilk 20 de olmalıyız çok üstlerde olmalıyız diye bi sabırsızlık oluyo ekiplerde ve yitip gidiyorlar
-
@kaiser-brian-clough
Sağolun hakan hocam
Eğer birazcık oyuna katkı verebiliyorsak
Ne mutlu bizlere ,değerli yorumlariniz için size ayrıca teşekkür ederim
Bizim isteğimiz Türkiye'de osm ve ekiplerin en iyi seviyeye gelmesidir tabiki, çünkü rekabet ne kadar artarsa heyecan ve ilgide o kadar artar düşüncesindeyiz. -
@bayroo07goal said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@f-s-m-0-13 promosyon kodu var mı abi Şuan için ''Loyalbc'' 50 coins var kardeşim kullanabilirsiniz
-
@kaiser-brian-clough said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@f-s-m-0-13 Ya Arda hocam hep sizin yüzünüzden oluyo bunlar işte Best of Turkey 1. sırada. O zaman biz de ilk 10 da olmalıyız ilk 20 de olmalıyız çok üstlerde olmalıyız diye bi sabırsızlık oluyo ekiplerde ve yitip gidiyorlar
En büyük Galatasaray
-
@DİÇO55 Türk ekipleri olarak aramızdaki rekabetler tabiki güzeldir ama bu sadece dostluk çerçevesinde olmalı görüşündeyim
Ama hepimizin asıl amacının ülkemizi uluslararası platformda temsil etmek ve ileriye taşımak olduğu düşüncesindeyim. -
Selamun aleykum abilerim kardeşlerim
-
@F-S-M-0-13 Bilinçli olarak oynayan türk ekipleri ne yazikki bir elin parmak sayısını 2 senedir geçmedi bu döngüde bende senin gibi düşünüyorum abi inşallah bu güncellemeden sonra yeni yeni ekiplerimiz olur bizim de gitme zamanımız gelir
-
@saidkayaa aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
@DİÇO55 inşallah herşey daha güzel olacak -
Bazı söylentilere göre ekip savaşlarının içeriği değişiyor ve yalnızca rakibe karşı mücadele ediyorsunuz. Ekip içi maçlar geride kalıyor gibi gözüküyor. Büyük kadrolar kurmak için verilen uğraşın da geride kalacağını tahmin ediyorum. Bilemiyorum tabi. Savaşlar artık çok daha kısa sürecek gibi. Ekipteki arkadaşlardan Hollanda versiyonunda oynayanlar var ve güncellemenin orada gerçekleştiğini ve bu sonuçları getirdiğini söylüyorlar. İlgi çekici tabi. Alışmak zaman alabilir.
-
@kaiser-brian-clough Söylenti değil gerçek https://tr.onlinesoccermanager.com/updates
-
@cnytakn Ya onu gördüm de işte orada ekip savaşlarının içeriği hakkında pek bilgi yok. Bu artık resmi format mı olacak yoksa ekipler yine WCC tarzı mücadelelerle mi devam edecek o konuda bilgimiz yok. Bence insanların aydınlatılmaya ihtiyacı var. Sizce de bu gerçekleşecekse resmi bir format olarak yürürlük kazanması mantıklı olmaz mı. Artık turnuvaların ve savaşların resmen kayıt altına alınıp bir sıralama oluşturulması ihtiyaç gibi gözüküyor. Böylece tüm ekipler oyunda aktif olarak kalacak. Açıkçası dostluk savaşlarına ekiplerin pek önem verdiğini düşünmüyorum. Çünkü bi getirisi yok. Prestiji eskisi gibi değil. Önceleri bi katsayı ile çarpılıp kayıt altına alınıp savaşlarda başarılı olan ekipler o yılın başarı sıralamasında açıklanıyordu ve bu da ayrı bir prestijdi. Bilemiyorum. Görüşlerim bu yönde. Yenilik geliyor ama ne geldiğini tam olarak bilemiyoruz
-
Herkese İyi Geceler Dilerim benim gibi gececi olan herkese allah kolaylık versin
-
@f-s-m-0-13 persembe ben de gececiyim abi cok iyi anliyorum bu gececilerin halinden
-
@f-s-m-0-13 aynen oyle abi valla