2018 FIFA Dünya Kupası
-
@sultangazililer1 İNŞAALLAH
-
Herkese hayrlı akşamlar.
Dünyanın hangi ülke milli takımında kendi kulüp takımlarında oynamayan kaç oyuncu Milli Takımda ilk 11 de başlıyor hiç bilginiz varmı acaba?
-
İlk yarı rezalet bir oyun
-
@bayram-karakuş Abi bunlarda benim gibi futboldan anlamıyor herhalde
-
@gs_metecan onlar herkesden iyi anlıyorlar. Anladıkları için ısrarla mevki dışı bir oyuuncuyu defansın göbeğinde oynatmak ve aylardır kendi kulübünde kadroya bile giremeyen oyuncuyu oynatmak süper ötesi bir durum
-
Bu gidişle 6 yemezsek iyidir
-
Tebrikler İzlanda..
Umarım şansa bala turnuvaya gitmeye hak kazanan ve turnuvalarda yine şansa bala bir kaç başarı elde eden Milli Takımımızın ayağı yere sağlam basar. Futbol dünyamızdaki bu sistem değişmediği müddetçe daha çok hayaller kurdururlar bizlere -
@bayram-karakuş Hay ağzına sağlık abi ya, şunu Lucescu nasıl göremiyor anlam veremiyorum!
-
Avrupa Şampiyonu olan AMPUTE Milli takımımızı SEVDAMIZ FUTBOL ekibi olarak canı gönülden takdir ve tebrik ediyoruz..Konu hakkinda çok şey söylenir ama söylenecek hersey de şu noktada bu başarıya gölge düşürür...Başarıya gidecek olan yolda sağlam bir yüreğiniz varsa; bazı uzuvlara sahip olamasanız bile başarı kaçınılmaz oluyor..Engeller ortadan kalkıyor..ALLAH Başarılarını daim etsin..
-
Tebrikler Türkiye'm :flag_tr:
-
İstersen milli takıma Messi ' yi getir bu zihniyet değişmedikçe , koskoca milli takımın kadrosunu kebapçı basan gazeteci döven tipler belirlemeye devam ettikçe , herkesin nefret ettiği Tüpçü hala o koltukta oturmaya devam ettikçe maalesef bu milli takımdan hiçbir şey olmaz . Biz bu kafayla hiçbir dünya kupasına gidemeyiz evde çekirdek çitleyip yattığımız yerden diğer ülkeleri izlemeye devam ederiz.
-
Türkiye turnuvaya katilmis olsaydi buralar sessiz olmazdi
Íste Dünya Kupasina katilmayi hak eden takimlar
- TORBA: Rusya, Almanya, Brezilya, Portekiz, Arjantin, Belçika, Polonya, Fransa
- TORBA: İspanya, Peru, İsviçre, İngiltere, Kolombiya, Meksika, Uruguay, Hırvatistan
- TORBA: Danimarka, İzlanda, Kosta Rika, İsveç, Tunus, Mısır, Senegal, İran
- TORBA: Sırbistan, Nijerya, Avustralya, Japonya, Fas, Panama, Güney Kore, Suudi Arabistan
Ilk defa Italyasiz bir turnuva.
-
şampiyon almanya
-
b ve d grupları yanacak
-
@arada-sırada-aklıma-geliy said in 2018 FIFA Dünya Kupası:
şampiyon almanya
hehe hocam Almanya'yı kayırdılar.
Ronaldo'lu portekiz favorimdir benim geçen sene olduğu gibi Turnuva'da gol yemeyen muslera'yı da ayrı tebrik ederim her zaman beğendiğim bir kalecidir.. -
Bana görede favori Almanya kesin şampiyon olur.
-
almanya elendi ugur abi