2018 FIFA Dünya Kupası
-
@Sultangazililer1 sohbete gecelım burayı mejgul etmeyelım
-
Sen en önemli maçlarda en önemli oyuncuları Milli Takım kadrosuna alma, Kosova maçı kadrosuna al. Kosova dan olası olumsuz bir sonuç çıkarsa bakalım fatura kime kesilecek
-
@Bayram-Karakuş belkide adam haklıydı nereden biliyoruz abi
-
kosovayı yeneceğimizi ve sürpriz bir şekilde fatih terimden istifa bekliyorum ben
-
-
@F.S.M.0.13 haklıysa o halde neden yeniden kadroya alarak geri adım attı?
-
@Bayram-Karakuş Aynen aralarında ne geçti kamaoyu bilmiyor ama kadroya alınmamaları bizim aleyhimize oldu bakalım neler olucak
-
@F.S.M.0.13 artık bu türlü olaylardan bıktığını ve en sevdiği şey olan kulüp takımı çalıştırmaya başlayacağını hatta kötü sonuçlanacak fb-gs derbisinden sonra riekerink yollanıp fatih terim ile anlaşılacağını bekliyorum ben
-
@Bayram-Karakuş bir özür muhabbeti var yoksa o adam geri adım atmaz
-
@Bayram-Karakuş siyaset futbolunda içinde malesef ülkemizde büyük rol oynadı geri alınmalarında
-
@Legend-Of-Galatasaray galatasarayın başına gelmesini bende çok isterım ama bunun için milli takımı bırakmasına gerek yok ıstıfa etseydı bazı futbolcuları almadıgı ıcın yapılan bakılar netıcesınde ıstıfa ederdı ben artık bır ıstıfa yasanacagını sanmıyorum
-
@Legend-Of-Galatasaray sadece siyaset futbolun içinde değil. Futbolda siyasetin içinde. Futbol siyasetin içinde olmasza siyasette futbolun içinde olmayabilir. Kulüpler vergi borçları nedeniyle siyaseti oyuncak gibi kullanıyorlar, e bu durumda elbetteki siyasette futbolu kullanacak
-
@F.S.M.0.13 Katılıyorum abi ülkemizde ne yazikki deger bilmiyen insan cok
-
@F.S.M.0.13 hem milli takım hem kulüp takımı yönetilemez ülkemizde o kadar çok spekülasyon olur ki fb den niye az aldı ya da gs den az aldı oyuncular yorulmasın vb. şeyler ondan milli takımdan ayrılmak istediğini düşünüyorum ben
-
@Bayram-Karakuş yinede biz siyasete fazla girmeyelım
-
@Legend-Of-Galatasaray zaten yapılırki terimim galatasaylı olduğunu herkes zaten biliyor şuan bile bu yapılıyor terim bunlara takmaz isterlerse gelir gs başına
-
@F.S.M.0.13 bakalım bu dediğim jenerik senaryo 3 hafta içinde olursa olur bekleyip göreceğiz
-
@Legend-Of-Galatasaray bence suan gs basındakı adam yetersızde olsa takımda tutmaları dere gecılırken at degıstırmek uygun olmaz hem o adamada haksızlık olur suan ıcın gs çokta kötü değil
-
@Legend-Of-Galatasaray Duruşuyla egosuyla ben adamı seviyorum valla bu ülkenin en iyisi her zaman lafını esirgemez onun icin terimi konuscagına bu ülkenin altyapıyı konusması gerek
-
@Sultangazililer1 alt yapı sağlam olsa ne olacak az kıymet verelım kendılerını messi sanıyorlar sonları 3.lig