2018 FIFA Dünya Kupası
-
@Bayram-Karakuş siyaset futbolunda içinde malesef ülkemizde büyük rol oynadı geri alınmalarında
-
@Legend-Of-Galatasaray galatasarayın başına gelmesini bende çok isterım ama bunun için milli takımı bırakmasına gerek yok ıstıfa etseydı bazı futbolcuları almadıgı ıcın yapılan bakılar netıcesınde ıstıfa ederdı ben artık bır ıstıfa yasanacagını sanmıyorum
-
@Legend-Of-Galatasaray sadece siyaset futbolun içinde değil. Futbolda siyasetin içinde. Futbol siyasetin içinde olmasza siyasette futbolun içinde olmayabilir. Kulüpler vergi borçları nedeniyle siyaseti oyuncak gibi kullanıyorlar, e bu durumda elbetteki siyasette futbolu kullanacak
-
@F.S.M.0.13 Katılıyorum abi ülkemizde ne yazikki deger bilmiyen insan cok
-
@F.S.M.0.13 hem milli takım hem kulüp takımı yönetilemez ülkemizde o kadar çok spekülasyon olur ki fb den niye az aldı ya da gs den az aldı oyuncular yorulmasın vb. şeyler ondan milli takımdan ayrılmak istediğini düşünüyorum ben
-
@Bayram-Karakuş yinede biz siyasete fazla girmeyelım
-
@Legend-Of-Galatasaray zaten yapılırki terimim galatasaylı olduğunu herkes zaten biliyor şuan bile bu yapılıyor terim bunlara takmaz isterlerse gelir gs başına
-
@F.S.M.0.13 bakalım bu dediğim jenerik senaryo 3 hafta içinde olursa olur bekleyip göreceğiz
-
@Legend-Of-Galatasaray bence suan gs basındakı adam yetersızde olsa takımda tutmaları dere gecılırken at degıstırmek uygun olmaz hem o adamada haksızlık olur suan ıcın gs çokta kötü değil
-
@Legend-Of-Galatasaray Duruşuyla egosuyla ben adamı seviyorum valla bu ülkenin en iyisi her zaman lafını esirgemez onun icin terimi konuscagına bu ülkenin altyapıyı konusması gerek
-
@Sultangazililer1 alt yapı sağlam olsa ne olacak az kıymet verelım kendılerını messi sanıyorlar sonları 3.lig
-
@F.S.M.0.13 Olurmu abi biz o işi cok iyi yapıyoruz bir adamı yukarlara cıkarıp bir adamıda yerin dibine sokmak bizim işimiz
-
@F.S.M.0.13 kötü değil ama iyi sinyaller vermiyor bence parmağı en başından kesmek lazım yoksa bütün kolu kaybederiz(tabiki o gönderilip değişik bir adam getirilirse olmaz ama fatih terim olursa iş değişir tabi)
-
@Sultangazililer1 tabiki medyamız o işte usta harika çalışıyor
-
@F.S.M.0.13 Futbolu beceremiyoruz biz yav
-
@Legend-Of-Galatasaray terimden sonra belki varsa şenol hca iş yapar avcıda olabilir ama milli takım çalıştırmak takım çalıştırmaktan çok farklı bilmem kaç takımdan aldığın adamlardan bir ekip oluşturmaya çalışıyorsun zor iş
-
@F.S.M.0.13 ben terimi tutmam çok tabi başarıları ortada adamın değişik bir sistemi var gazla iş yaptı yıllardır değişen futbol endüstrisinde iş yapmamaya başladı iş yapmaya başlayan gençler artık devir değişti önceden kurt hocalar iyiydi şimdi onlar kitlendi sistem oluşturmakta
-
@Legend-Of-Galatasaray biz millet olarak gazı seven milletiz terimde bunu en iyi kullananlardan
-
@F.S.M.0.13 aynen öyle ama devir değişti artık işe yaramıyor gaz falan çıkıp adam gibi savunma yapan takımlar bir yerlere geliyor avrupa şampiyonasında biz hariç her takım düzgün savunma ile oynadılar hani bu takımlar bizim seviyemizde olduğunu söylediğimiz takımlar olan atıyorum hırvatistan ukranya falan değil kuzey irlanda arnavutluk falan yani bi onlar kadar olup savunma yapamıyoruz şu turnuvalarda
-
@Legend-Of-Galatasaray haklısın yeni bir sistem gerekli artık