Öneri
-
Herkese iyi forumlar
Sizlere bir öneri sunmak istiyorum
Biz menajerler olarak hepimizin ortak amacı kupalar kazanmak, başarılı olmak,
Kariyere dayalı bir oyunda başarılarımız ön plana getirilmesi bizleri haliyle memnun edecektir,
Sunmak istediğim öneride Türkiye genelinde aylık olarak en fazla menajer puanı ve kupa kazanan menajerlerinin bu platformda gösterilmesi,bu bizleri oyunda daha azimli hale getirecektir buna ek olarak bazı odullerde verilebilir buda tamamen yoneticilerimizin tasarrufuna kalmıştır.Sizlerinde düşüncelerini merakla beklemekteyim. -
@Sultangazililer1 biz başarıyla beslenen menajerler olarak bu fikre tamamen katılıyorum ve olumlu buluyorum teşekkürler.
-
Bu tür bir yenilik oyuna renklilik getireceği gibi yeni bir heyecan ve yarış alanı olarak karşımıza çıkacaktır.
Bu nedenle her ay en çok mp toplayanın hem ülkeler bazında hem de Dünya genelinde gösterilmesi bile başlı başına oyunu aktif olarak oynayan menajerler için bir ödül niteliğinde olacaktır.
Diğer ödüllendirme konuları da tabii ki Gamebasics in tasarrufundadır.
O nedenle olumuyum -
@Sultangazililer1 Olumlu.
-
@Sultangazililer1 çok güzel olur.
-
@Sultangazililer1 her türlü destekliyorum
-
Olumlu. Güzel Olur
-
Çok güzel bir fikir. Moderator arkadaşlarımız biraz uğraşması gerekecek ki böğle olmasıda gerekiyor. Mesela benim ilgimi çekerdi ... Oyuna ilginin azaldığını varsayarak yeni bazı ( bunun gibi ) önerilerin dikkate alınmasısı tavsiye ederim. oyuna ilgi artıracağından şüphem yok.
-
başarı sağlayan ya da sağlayamayan tüm menajerlerin dikkatini çekebilecek bir uygulama olur. oyuna karşı bir ilgi olur. aktif olmayan menajerler aktif olmaya başlayabilir, azim,hırs artar. tebrik ediyorum @Sultangazililer1 güzel bir öneri.
-
Güzel kesinlikle olmalı
-
Bence de güzel bir fikir olmuş olumluyum.
-
bencede olumlu