Ekip Savaşları Sonuçları
-
Değerli Ekip Üyeleri ,
Savaş sonuçlarınızı aşağıda linki verilmiş olan forma girebilir, toplu sonuçları Ekip Savaşları Dokümanı'ndan inceleyebilirsiniz.İyi oyunlar
-
@aliugurlu61 Bence bu forumu sabitlemelisiniz diye düşünüyorum.
-
@Bayram-Karakuş Forumda belli değişiklikleri artık ülke CM'leri yapabiliyor. Hustundel'e bunu iletirim.
-
@aliugurlu61 aynen osmana bildirmek lazım önemli başlık çünkü.
-
Değerli Ekip Üyeleri ,
Savaş sonuçlarınızı aşağıda linki verilmiş olan forma girebilir, toplu sonuçları Ekip Savaşları Dokümanı'ndan inceleyebilirsiniz.İyi oyunlar
-
@Sultangazililer1 Nasıl yani ?
-
savaş sonuçları dökümanını incelediğimde yaptığımız bir çok savaşın kaydını göremedim. Halbuki daha önce yer alan forumlara savaş sonuçlarımızı bildirmiştik zamanında.
-
@Bayram-Karakuş Daha önceki forumda bir yetkim olmadığı için birşey diyemeyeceğim, ama onun dışında savaş kayıtlarını ( Sonuçlarını ) sisteme siz giriyorsunuz şuan. Daha öncesi için kayıtlarınız mevcutsa sisteme yine girebilirsiniz, ben kontrol ederim.
-
@Bayram-Karakuş her savaşın resmi kayıtları var ise siz bildirin, iki kere yazılmış hatayı ise düzelteceğim
-
@Bayram-Karakuş said in Ekip Savaşları Sonuçları:
@mrtgll33
ekran görüntüsündeki ilgili alandaki ekip savaşımız mükerrer yazılmış olup düzeltilmesini rica ederiz. Tşk.
Savaş dökümanında hala aynı gözüküyor. Düzeltilmesini rica ederim. Tşk.
-
@Bayram-Karakuş Hata düzeltildi