Ekiple İlgili Sohbet
-
@Sultangazililer1 Az kaldı 2k fark ile öndeler
@Kaiser-Brian-Clough Yeni sezon çilek transfers
-
Ekip kurmak eskiden bu kadar zor değildi ya Rekabete girecek hareketlilik sağlayacak bi oluşum kurayım dedim hevesim anında söndü. Resmen soğudum sürekli hata vermesinden Ekibi sil seçeneği de yok. Bireysel olarak buradan her işe burnumu sokmaya devam etmek en iyisi
-
Good Games USSR Finali'nde son hafta oynanmış. Sonuç ne oldu arkadaşlar. Kutlamaları yapalım mı ?
-
@Kaiser-Brian-Clough Haha yok yapamıyoruz Son 3 maç iç-dış acayip reaksiyon verdiler.
-
@mrtgll33 Lig tablosunu görünce açık söylüyorum şok oldum. Kupanın kazanılmasının ardından tecrübenin de etkisiyle galibiyeti kaçınılmaz olarak gördüm. Ama rakibi de tebrik etmek lazım. Başta dediğim gibi en güçlü kadroyu çıkardılar ama biraz elden kaçtı gibi oldu ya. Can sıkıcı. Yine de tebrikler arkadaşlar final için. Gerilimi yüksek olmuşa benziyor son iki üç maçın. Her durumdan bir tecrübe kazanılıyor. Buradan buradaki ekiplere son beş maça girerken kupa kazanılmışken kaybedilen bir savaştan çıkarılan tecrübeleri aktarabilirsen herkes faydalanır diye düşünüyorum Abi şampiyonluk sizindi ya aklım almıyo. Neyse nazar boncuğu olsun.
-
italicised text
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ekiple İlgili Sohbet:
@mrtgll33 Lig tablosunu görünce açık söylüyorum şok oldum. Kupanın kazanılmasının ardından tecrübenin de etkisiyle galibiyeti kaçınılmaz olarak gördüm. Ama rakibi de tebrik etmek lazım. Başta dediğim gibi en güçlü kadroyu çıkardılar ama biraz elden kaçtı gibi oldu ya. Can sıkıcı. Yine de tebrikler arkadaşlar final için. Gerilimi yüksek olmuşa benziyor son iki üç maçın. Her durumdan bir tecrübe kazanılıyor. Buradan buradaki ekiplere son beş maça girerken kupa kazanılmışken kaybedilen bir savaştan çıkarılan tecrübeleri aktarabilirsen herkes faydalanır diye düşünüyorum Abi şampiyonluk sizindi ya aklım almıyo. Neyse nazar boncuğu olsun.
İş işten geçti bitmiş savaşı konuşmayı çok tercih etmiyorum, ne söylersem bahane uyduruyor gibi olacağım Ekip maçlarda yaptığımız hatalardan sonra "rakipte beklemiyordu" ve bundan sonra gerçekten etkili/tutan bir taktik reaksiyonu verdiler. Son maç günü bile kimin kazanacağı belli değildi savaşın Son hafta güzel bi dep galibiyeti aldılar, bende deplasmanda 85'de gol yedim Otomatik olarak 2 takımımız hedef dışına düştü
Rakip iyiydi gerçekten, kendilerini tek tek özelden tebrik ettik. Onlarlada bizle oynamanın gururunu yaşadıklarını dile getirdiler.
En azından biz mağlubiyetten dersler çıkardık, şimdi sırada Eagles'de dereceye girmek var.
Çok iyi 8 ekibin olduğu turnuvada 2.olduk buda başarıdır diye düşünüyorum
-
Evet hocam gerçekten iyi ekiplerin olduğu bir turnuvada finali kıl payı kaybettik. Bu açıdan hüzünlü olsa da büyük bir tebriği hakettiniz temsilcimiz olarak. Özellikle Born in the USSR gibi tecrübeli ekiplerin olduğu bir turnuvada namağlup finale çıkıp finalde son gün hatta son dakikalarda kaybetseniz de gönlümüzde kazanmış gibisiniz. Bundan sonraki turnuvalarda ve dostluk savaşlarında başarılar diliyorum.
-
@Kaiser-Brian-Clough Çok teşekkür ederim
Savaş kadromuz rotasyona uygun mümkün olduğunca herkesede şans verdik, bu açıdan verimli bir turnuva geçirdik.
-
@Sultangazililer1 Saolasın Ferhat inşallah tüm Türk ekipleri en iyi noktaya gelir
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@Sultangazililer1 Saolasın Ferhat inşallah tüm Türk ekipleri en iyi noktaya gelir
Bu tür mini turnuvalar çok daha iyi oluyor. Büyük turnuvalar yılda bir veya iki kez oluyor. Friendly battles desen bire-bir mücadele şeklinde. Yine de heyecanlı ama nihayetinde tek maç. Turnuva olunca katılım artıyor. Kaliteli ekipler dahil oluyor. Turnuva süresi nispeten kısa oluyor. Galip geldiğinde de süksen artmış oluyor. En sevdiğim
-
@Kaiser-Brian-Clough Bende seviyorum böyle mini turnuvaları dediğin gibi daha kaliteli ve rekabete açık turnuvalar gerçekten Ekibim adını temsilen düzenleyeceğim mutlaka, OSM retired olmadan
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@Kaiser-Brian-Clough Bende seviyorum böyle mini turnuvaları dediğin gibi daha kaliteli ve rekabete açık turnuvalar gerçekten Ekibim adını temsilen düzenleyeceğim mutlaka, OSM retired olmadan
Best of Turkey turnuvası yap ulusal olarak. Hem ekibin adını kullanmış olursun hem Türkiye şampiyonasını aradan çıkarırsın
-
@Kaiser-Brian-Clough Zamanım olduğunda mutlaka yapacağım bunu