Ekiple İlgili Sohbet
-
@aliugurlu61 malesef abi açmıyor, mesaj yoluyla linki at istersen bana
-
@aliugurlu61 malesef bende açamadım
-
@aliugurlu61 said in Ekiple İlgili Sohbet:
Ekiplerimiz bölümü yok, malumunuz. Ben de ekiplerimizi ile ilgili hazırladığım tabloyu buraya ekleyeyim. En azından kısmen de olsa göz önünde dursun.
elinize sağlık
-
iyi düşünmüşün ömer abi
-
Forumlarda ekip savaşlarının kurallarını bulamadım. Yeni forumlarda bu kaldırıldımı?
-
@Bayram-Karakuş Yeni forumlarda yok yakın zamanda CM taşıyacak, bilginize
-
Arkadaşlar Savaş Ansiklopedisini yeniledik. Bu güncelleme çalışmalarında bana destek olan
@mrtgll33 Murat kardeşime çok teşekkür ederim.Savaş Ansiklopedisi Forum Başlığı
Savaş Ansiklopedisi Dokümanı -
@aliugurlu61 :clap_tone2: :clap_tone2:
@mrtgll33 :clap_tone2: :clap_tone2: -
@aliugurlu61 said in Ekiple İlgili Sohbet:
Arkadaşlar Savaş Ansiklopedisini yeniledik. Bu güncelleme çalışmalarında bana destek olan
@mrtgll33 Murat kardeşime çok teşekkür ederim.Savaş Ansiklopedisi Forum Başlığı
Savaş Ansiklopedisi DokümanıNe demek abi her zaman elimden geldiğince.
-
@F.S.M.0.13 emeğine sağlık abi seninde
-
@F.S.M.0.13 Cansın.
-
3-17
-
@Sultangazililer1 dostluk kazansın
-
Beyler Bi ekip açtım yani bilgim olsada fazla bilgim yok Bana ekip savaşları nasıl yapılır amacı ne bunları söylermisiniz? Şimdiden teşekkürler
-
@TuRkAsKeri75 Savaşlar genel olarak 4x4 yada 5x5 yapılıyor.Ekibe extra bir şeyler katmaz savaş yapmak...Ama diğer ekiplere karşı savaşıp yenerseniz ekipsel anlamda bir prestij kazanmış olursunuz...Başka da bi amacı bulunmaz...
Ekip yöneticisi olarak önce sizle savaşacak yerli yada yabancı bir rakip ekip bulup, şartlar konusunda anlaşman gerekiyor (Mesela; antrenman Kampı kapalı mı olacak, açıkmı? Başka konularda da anlaşma yapabilirsiniz).Rakip ekibi bulup savaşı 4x4 yada 5x5 formatındamı olacağına karar verdikten sonra; eğer 4x4 formatında anlaştıysanız her iki ekipten dörder menajer 8 takımlı (Azerbaycan ligi gibi) bir lige girersiniz. ..Savaşı kim önde götürüyor yada kimin kazandığını öğrenmek için de 4x4 savaş hesaplama çizelgesini temin etmeniz gerekiyor.Temin ettikten sonra lig tablosundaki verileri istenilen şekilde bu tabloya işlemeniz gerekiyor....Doğru işlendiğinde tablo size 22 hafta sonunda kazanan ekibi gösterecektir....
Savaş kazanmanız içinde aktif, transferde çok aktif sağlam, kendinizle beraber 4 menajere ihtiyacınız var...Ekstra olarak savaş stratejisi yapabileceğiniz, taktiklerinizi konuşabileceğiniz, savaşın değerlendirmesini yapabileceğiniz bir gruba, bir platforma ihtiyacınız var...İlk Dikkat edeceğiniz husus savaşa sağlam, güvendiğiniz menajerlerle katılmak olmalıdır...Ekip kadronuz gerekli özeni ve aktifliği göstermezse mağlubiyet kaçınılmaz olacaktır...
Ekibinize başarılar dileyerek, yeni ekibiniz hayırlı olsun diyorum.