Ekiple İlgili Sohbet
-
@Fabiocapello58 kendi ekip seviyenize uygun sıralamadan ekiplerin yöneticilerine msj atarak savaş isteğinde bulunabilirsiniz,eğer uygunlarsa savaşı düzenlersiniz aranızda anlaştığınız bir ligde örneğin honduras 5x5 gibi.
-
@CnytAkn teşekkürler ama o sıralamaya nereden ulaşabilirim?
-
@F.S.M.0.13 nasıl ekip savaşına girebilceğimizi abi sizden boyumuzun ölçüsünü aldık ama eğlence arıyoruz işte
-
@Fabiocapello58 eyvallah kardeşim savaş bu birisi mecbur kaybedecek
-
@F.S.M.0.13 peki ben nerden rakip bulabilirim abi?
-
@Fabiocapello58 yaz buraya kardeşim rakip olmak isteyenler yazar
-
@F.S.M.0.13 abi bir ekiple savaşacağız da bir savaş tablosu vardı puanlama için onu bana nasıl ulaştırabilirsin? Birde nasıl savaşacağız herhangi birisi o ligi oluşturup gerekli oyunculara davet mi atıyordu?
-
@Fabiocapello58 özel den yazdım sana kardesim halledeceğiz
-
Sa ekip savaşı arayan bana ulasabilir
-
8-22
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
Ekipler sıralamasında güncel durum olarak RO MANIA hegemonyasına son vermiş bulunuyoruz
Ekipler sıralamasında puanlar güncellenmediği için böyle bir tablo ile gösterdim
TÜRK'e zirve Yakışır. -
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
Ekipler sıralamasında güncel durum olarak RO MANIA hegemonyasına son vermiş bulunuyoruz
Ekipler sıralamasında puanlar güncellenmediği için böyle bir tablo ile gösterdim
Tebrikler. Asıl yerimiz burası..
-
Oyunda çok iyi ekiplerimiz var bu çok iyi birsey
ama böyle diğer ekiplerde kendilerini gösterseler gelişme katetseler fena olmazdı
bu gibi ekiplere destek çıkmak iyi olur -
Crews Nostalgia Tour VI
Kayıtları başlamıştır.
Katılmak isteyen ekipler 2 menajerini gönderebilir.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/21714/crews-nostalgia-tour-vi-english-only/2
-
TURKISH NATIONAL TEAM EFSANE SAVAŞÇILARININ SAKARYA BULUŞMASI
-
Red Devils ekibi olarak ekip savaşı arıyoruz.90. Sıradayız.
İlgilenenler bana ve @cassano90 ' a mesaj atabilir.
İyi oyunlar