Ekiple İlgili Sohbet
-
@sra1914 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@ofmanager_ Türkiye bitti oraya gidin
World versiyonunda zaten Türk ekipleri hakim Hollanda versiyonunda da neden hakim olmayalım bu işi biz Türk ekipleri güzel yapıyoruz bence
-
Biraz geç oldu beyler teessüf ederim!
@Hestera @josejay1914 @richeartselcuk_sen @yaylaronie @Sosyokrat @CnytAkn @tayfun_o7 @Rensjem @SirMKK @kapon26 @MustafaKaya19o5 @dgr2016 @proser55 @mohamed-ahmed-radwan @mauro-nuno-santos-cruz @hüseyin171717 @apo16cimbom @sametsancak @VI33DAL @sa3d-elzohery @mohamed-elshaer-mcll @cemalekremoguz @Ysfmrcan @Minikismail @CihatÇetinkaya @muhammedselcuk
-
@neftimur Tebrikler kaptan. Başardınız sonunda.
@CnytAkn de dediği gibi zirvede her zaman bir Türk ekibi olsun yeter. Başarınızı taçlandırdınız, emeğinizin sonucunu aldınız, helali hoş olsun. Benim de eski ekibim olması hasebiyle ayrıca mutlu olduğumu belirtmek isterim. Allah yolunuzu açık etsin. Hepinize selamlar. -
@sistematikci Biraz geç oldu ama anca yazabiliyorum,ben sabrınız, şefkatli,sevecen ve birleştirici tutumunuz ve yanımızda olduğunuz için ekibim adına teşekkür etmek istiyorum.
Bizi biz yapan bütün hayal kırıklıklarımıza teşekkür ederiz.
-
@neftimur said in Ekiple İlgili Sohbet:
The Best of Turkey Ekibini Tebrik Ederim Süpersiniz Arkadaşlar Başarılarınızın Devamını Dilerim !
@Hestera @josejay1914 @richeartselcuk_sen @yaylaronie @Sosyokrat @CnytAkn @tayfun_o7 @Rensjem @SirMKK @kapon26 @MustafaKaya19o5 @dgr2016 @proser55 @mohamed-ahmed-radwan @mauro-nuno-santos-cruz @hüseyin171717 @apo16cimbom @sametsancak @VI33DAL @sa3d-elzohery @mohamed-elshaer-mcll @cemalekremoguz @Ysfmrcan @Minikismail @CihatÇetinkaya @muhammedselcuk
-
@osmsüpermenajer Teşekkür ederiz
-
Merhaba Değerli Dostlarımız.
TÜRK Ekibi olarak kuruluş yıldönümümüz olan 8 Nisan'da 1.yılımızı kutluyor olacağız. Bununla ilgili dünyanin en iyi menajerlerinin katılacağı mini bir turnuva düzenlemeye karar verdik. Turnuvamız Nostalji liginde gerçekleşecek ve sadece bir ligden oluşacaktır. Bizleri bu mutlu günde yanlız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz
Turnuvaya katılacak menajerlerin listesi aşağıdaki gibidir:Turnuvanın gidişatı ve sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz. Tüm katılımcılara başarılar dileriz.
-
@sabit-mamedov Eline sağlık gardaşım
Tüm katılımcı dostlarımıza başarılar dileriz. -
@sabit-mamedov Türk ekibinin anlamlı gününü hep beraber kutlamak çok güzel düşünceydi. Fikri sunan kimse tebrik ederim.
Ekibim RED DEVILS üyeleri @realcd ve @yılmaz-kayhan. bizleri de temsilen turnuvadalar. Başta kendilerine olmak üzere tüm katılımcılara başarılar dilerim.
-
@sabit-mamedov Türkiyeyi Gururlar Temsil Eden Türk Ekibinin Düzenlendiği 1.Yıl Turnuvasına Katılan Tüm Menajerlere Başarılar Diliyorum.
-
@sabit-mamedov içerisi şampiyonalar ligi gibi maşallah
-
@F-S-M-0-13 @SYTxUGR99 @ofmanager_ @peppiko38 @Ilayda Teşekkür ederim, arkadaşlar. Var olun.
-
@sabit-mamedov Başta TÜRK ekibi menajerleri olmak üzere tüm Türk menajerlere başarılar diliyorum. Umarım bu turnuvanın devamlarıda gelir ve başlangıcı gibi bitişide dostça olur
-
@sabit-mamedov ellerine sağlık hocam. Turnuvaya katılan herkese başarılar dilerim. Bu büyük ekibe böyle büyük turnuva yakışırdı
-
@kakao_kral @u-aktuna Eyvallah, dostlar. Daha nice senelere hep beraber ulaşmak umidiyle.
-
@neftimur said in Ekiple İlgili Sohbet:
Biraz geç oldu beyler teessüf ederim!
TEAM OF LEADERS Olarak tebrik ederiz
-
Zirvede türk milletini başarıyla temsil eden TÜRK ekibini kutlarım @F-S-M-0-13 . İnşallah daha nice senelerinizi mutlu ve başarıyla geçirirsiniz .Turnuvaya da katılan kişilere başarılar dilerim , rekabetin bol olması dileğiyle ...