Ekiple İlgili Sohbet
-
@OSMSüperMenajer @53kenan53 Sadece ben 1 ve besagno_31 adlı menajerlerinizi savaşta illegal transfer vs durumlarından dolayı şikayet etmediğimizi belirtmek isterim. Üyelerim savaşlarda ekip içi transferin serbest olduğunu bilir, hatta ekip içi transferleri savaşlarda biz de yapmaktayız. Siz de görmüşsünüzdür. Ki zaten savaş daha yakın başladı, siz de bilirsiniz ki raporlar hemen yanıtlanamıyor
Bir yanlışlık mı oldu acaba diye de tek tek savaştaki üyelerime sordum, üyelerimden hiç biri şikayette bulunmamıştır. Bu açıklamayı da bizim ekibimizin adını forumlara taşıdığınız için, zan altında kalmamak için yapma gereği duydum. Dilerseniz üyelerinizin diğer liglerde birlikte olup olmadıklarına vs. onları inceleyip araştırabilirsiniz hocam. Destek ekibimiz de size gerekli açıklamayı yapacaktır. İyi oyunlar.
-
@ofmanager_ merhaba kardeşim savaştaki arkadaşlarımız ilegal transferden dolayı ban yemişler HAKSIZ YERE tabiki bu işin peşini bırakmak gibi bir niyetimiz yok ekip savaşlarındaki transferler serbest dendi defalarca bu sadece bizim ekibin başına gelmiyor başka ekiplerinde başına geldi bilmeden sende kalkipta multi hesap deme attığın iftiranın altında siz kalırsınız.
-
@osmsüpermenajer Biz şikayet etmediğimizi tekrar söylüyorum. Etsek ettiğimizi belirtirim hocam. İlla savaşta oldu da diyorsanız da kendi üyeleriniz kendi kendinizi edecek değilsinizdir herhalde Ama biz etmedik. Multihesap olduğunu da söylemedim. Bunu nereden çıkardınız. Ben görmeden konuşmam, öyle bir zanda da bırakmak istemem kimseyi. Ekibimi de lütfen zan altında bırakmayın, destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Tekrar iyi oyunlar.
-
@ofmanager_ pardon kardeşim altta multi kullanmayın yazıyor ya ordan yanlış anladım bukusura bakma.
-
Burdan bir duyuru yapmak istiyorum bastan beri yapilan ve halen devam eden oyun dışı bazi olaylara sessiz kaldim ama artik bu ufak cocuklari ve bizi tanımayan insanlari bize karsi kışkırtıcı yalan yanlış seyler soyleyip ekibimi birlestirdigimde bile ekibi batirdi deyip bu karari aldigim ekip arkadaşlarıma mesaj atan ve arka sahnede olan kisiler baska sosyal medyalarda istediginiz reklama devam edebilirsiniz ama burada insanlara mesaj atip ne beni ne ekibimi olmayan seylerle suçlayarak bir yere varamazsiniz kendi halimizde oyunumuzu oynayan insanlariz artik baska ekipleri ve insanlari kotuleyerek insanlari etrafiniza toplamayin rica ediyorum bunun oyun olduğunu ve saygi çerçevesinde oynamayi unutmayalım, örf ve adetlerimizde kültürümüzde saygi hoşgörü ve yardımlaşma varken hic tanimadigimiz insanlarin birbirine karsi duydugu bu kin duygusunu artik yok etmemiz lazim Unutmayin Türk'ün kendinden baska düşmanı olamaz, buna son verin artik.
-
Altı üstü bir oyunun bu tür yerlere gelmesi çok vahim bir durum
-
@cnytakn said in Ekiple İlgili Sohbet:
Burdan bir duyuru yapmak istiyorum bastan beri yapilan ve halen devam eden oyun dışı bazi olaylara sessiz kaldim ama artik bu ufak cocuklari ve bizi tanımayan insanlari bize karsi kışkırtıcı yalan yanlış seyler soyleyip ekibimi birlestirdigimde bile ekibi batirdi deyip bu karari aldigim ekip arkadaşlarıma mesaj atan ve arka sahnede olan kisiler baska sosyal medyalarda istediginiz reklama devam edebilirsiniz ama burada insanlara mesaj atip ne beni ne ekibimi olmayan seylerle suçlayarak bir yere varamazsiniz kendi halimizde oyunumuzu oynayan insanlariz artik baska ekipleri ve insanlari kotuleyerek insanlari etrafiniza toplamayin rica ediyorum bunun oyun olduğunu ve saygi çerçevesinde oynamayi unutmayalım, örf ve adetlerimizde kültürümüzde saygi hoşgörü ve yardımlaşma varken hic tanimadigimiz insanlarin birbirine karsi duydugu bu kin duygusunu artik yok etmemiz lazim Unutmayin Türk'ün kendinden baska düşmanı olamaz, buna son verin artik.
+1
bunun bir oyun olduğunu unutmadan oynayalım arkadaşlar, ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek yok, oyun için kalp kırmaya değmez -
@cnytakn Cüneyt kardeşim sürekli polemik ve kaos ile beslenen, sportmence ve seviyeli bir rekabet ile oyunu kuralları dahilinde oynayanları polemik ve kaosun içerisine çekerek kin ve düşmanlık tohumları ekmeye çalışanların oyununa gelerek burada cevap veriyor olmana anlam veremiyorum. Saygılarımı sunuyorum.
-
@cnytakn said in Ekiple İlgili Sohbet:
Katılıyorum...
-
Sistem aramızdaki rekabetten hoşlandı sanırım. Başrılar BoT.
-
@mehmetcetintd Başarılar
-
Basarilarr
-
Tek ve gerçek gücün sahibi(!) olarak kendilerini görenler; mutlak zirve diye birşey yoktur.
✯RED DEVILS✯ olarak şimdi sıra bizde!@cassano9918 @hakanşentürkk @1gizemli @narkozcu-karlos @ofmanager_ @djamonra @sadiks @abdulkadir-fırat @gorkemsan @forward_btn @mentos021 @ahmetkub @RevengeisComing @Lakinya @zecka2014 @halibkul @dxtaner @realcd @SEXAFONN @yılmaz-kayhan. @ZicoOnurakbulut @Just1ce44 @AlbusDumbledore44 @RED_TR
Zirve yolunda emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum.
Bu izlediğiniz fragmandı, asıl film şimdi başlayacak.
-
@revengeiscoming Tebrikler 1.lik için. Zirvede türk ekiplerini görmek gurur verici.
-
@hakansavun Eyvallah kardeşim
-
@revengeiscoming Tebrikler Ekip
-