Csalás jelentése saját profilon belül
-
Sziasztok konkrétan fogalmam sincs hova és kihez forduljak! Egy nagyobb kihagyással kezdtem újra a játékot és azt veszem észre h valaki be tud lépni a profilomba (jelszóváltozatás után is) és befolyásolja a játékomat. Ezt főleg olyan igazolásokból veszem észre amit nem én hajtok végre. Hogy lehetne ezt orvosolni? Kérem segítsetek!
-
A profil módosítása oldalon változtathatod meg a fiókodhoz tartozó jelszót.
-
ha beírtad az új jelszót akkor a mentésre is rá kell kattintani.
-
megtörtént ez a dolog, napok óta más jelszóval jelentkezem be, de a probléma fönnáll, nem tudom, van-e arra lehetőség, h a nem hozzám tartozó IP-címet letiltsátok vagy valami hasonló.
Egyébként jó helyre fordultam? A ti hatáskörötök alá tartozik a dolog? Meg tudjátok nézni h az én profilomra milyen IP-címekről történik bejelentkezés? -
Facebookon keresztül is szoktál játszani?
-
sosem, miért?
-
Egy kicsit hosszú lenne elmagyarázni... írj egy e-mailt a hu.support@onlinesoccermanager.com címre, folytassuk inkább ott ezt a beszélgetést.
-
Helló! Nálam is csalás történt! Most választottam a Real madridot, és a keretben nincs benne Ronaldó, meg Ramos. Néztem az igazolásokat, és a Barca elvitte Ronaldót az értékébe Ramost meg 3 millióval többért! Kérem a Barca managerének felfüggesztését. Mert ugyan a Reáltól lelépett a csaló, de valószínű ugyanaz az ember volt.
-
Kérlek jelentsd az illetőt, csak egy fórum hozzászólás után senkit sem tilthatunk ki a játékból.