Nieuwe competitie starten, maar...


 • Beste mede managers
  Morgen is de dag waarop veel managers wachten weer aangebroken: Ik mag een nieuw team kiezen!
  Nu vraag ik mij af of het geen probleem is om een club in bijvoorbeeld Nederland te kiezen
  Ik vraag mij dit af vanwege het feit dat natuurlijk een club als Go ahead Eagles (als ik deze zou kiezen, maar vanwege het feit dat ik deze al heb gehad, dit niet ga doen) niet meer in de Eredivisie speelt vanaf volgend seizoen, en daarvoor komt dus VVV Venlo in de plaats
  Nou is dus mijn echte vraag: Wanneer vinden de updates van de competities plaats? Dus zowel clubs, als stats van spelers en ook nieuwe spelers, en als dit plaats vind terwijl de competitie bezig , wordt de competitie dan wel of niet aangetast door deze update?

  Ik hoor graag van jullie

  Met vriendelijke Groet,

  The Master of Dank Memes

 • Moderator NL

  @The-Master-Of-Dank-Memes_NL

  De allereerste update aan de Nederlandse competitie zal waarschijnlijk eind juli gepland staan denk ik. Dit is dan de update van de verschuiving van de clubs en de tot dan toe gemaakte transfers. Daarna blijft de competitie van tijd tot tijd geüpdatet worden met de nieuwste transfers.

  Een update aan een competitie geldt alleen voor competities die aangemaakt worden na dat de update live is gegaan. Speel je in een competitie die is aangemaakt voor een update, blijf je spelen met de teams + spelers die beschikbaar waren voordat een update wordt toegepast. Een update tast je huidige competitie dus niet aan.


 • @FC-Eddie_NL Bedankt voor de snelle reactie
  De uitleg hiervan was voor mij zeer duidelijk, en ook geruststellend
  Hiermee kan dit topic dus afgesloten worden

 • Moderator NL

  @The-Master-Of-Dank-Memes_NL

  Top!. Dan zet ik er een slotje op.