[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
@Kaiser-Brian-Clough Oradaki misyon, etkinliklere katılıp oyun bilgisi ve deneyim elde etmek. Yeterli seviyeye gelindiğinde üst ekip ile etkinliklerde yer almak. Bu kapsamda sonuca odaklı bir yapılanma yok. Teşekkürler, iyi oyunlar.
-
-
-
@ALİ-KOÇ-61 Buda bitmiş
-
-
@sistematikci Abi sensiz skor böyle sen olsa ne yapardı rakip
-
@Sultangazililer1 beni aratacak kimse yok o kadroda kardeşim ama 2. tur bomba gibi patlamaya geliyorum evelAllah
-
@sistematikci Beklemedeyiz abi
-
@sistematikci Tebrikler arkadaşlar Sanıyorum 6 ekibimizden 5'i ilk turu sorunsuz atlattı. Mücadeleler henüz son bulmadı ama üç-dört üst mesajda Murat'ın da dediği gibi bitmiş gibi gözüküyor. Tüm ekiplere ikinci turda başarılar
-
@Kaiser-Brian-Clough Daha iyisi olabilirdi ama seninde dediğin gibi kura şansısızlığı yaşadık 1 ekip ile
-
@sistematikci Tebrikler Şu hedef 1 kim sizden ya abi inşallah şampiyon olamaz Ama siz kazanın mutlaka sadece o 2.olsun
-
@mrtgll33 said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
@Kaiser-Brian-Clough Daha iyisi olabilirdi ama seninde dediğin gibi kura şansısızlığı yaşadık 1 ekip ile
Fark fazla olmasaydı oradan da çıkabilirdik. 20 lucky loosers da ikinci tura çıkacakmış çünkü. Tamamen kura şanssızlığı.
-
@Kaiser-Brian-Clough Aynen ama baya fark açıldı
-
@mrtgll33 said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
@sistematikci Tebrikler Şu hedef 1 kim sizden ya abi inşallah şampiyon olamaz Ama siz kazanın mutlaka sadece o 2.olsun
@mrtgll33 Ferhat bizim daimi hedef 1 imiz, orayı ona emanet edince gözümüz arkada kalmıyor, ben de genelde hedef 9 alıp rakibe bitirici ve kritik hamleleri yapıyorum️
-
@sistematikci Haha güzelmiş abi
-
@Sultangazililer1 Gıcığım olm ben sana