[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
@bayram-karakuş Benim bildiğim ceza gerekmiyor .
@YMOKSUZ Tebrikler abi türkün gücü çeyrek finalde başarılar dilerim. Sizede bu yakışırdı :flag_tr: -
@sultangazililer1 Aynen ceza gerektirmez
-
@sultangazililer1 o zaman peki bunlar hangi amaçla 2 gündürlisteye takımdaki en güçlü oyuncularını değerinin max.altında fiyata listeye koydular? Hadi desek ki ekip içi son maçta kaza yaşamamak için düşük seviyede oyuncular alıp oynatmak için bunu yaptılar, lakin o satışlardan elde ettikleriyle 3 yada 4 takım kurulur düşük değerli oyuncularla
-
@Bayram-Karakuş
@Sultangazililer1
@GS_METECAN
@mrtgll33
Güzel ve samimi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı ekibim ve ben teşekkür ediyorum. -
@bayram-karakuş Oyuncuları daha seri bi şekilde satıp listede 100+ oyuncular varsa almak için olabilir..Takımların ve oyuncuların durumunu bilemedigimiz için fazla ayrıntılı konusamayiz.
Ama o yaptıkları hareket sadece birbirlerinden oyuncu alirlarsa cezaya sebebiyet verebilir..1.3 katı kuralını çigneyebilecekleri için
-
@gs_metecan o satışlardan sonra yapılan oyuncu alımları 70 ve altı oyuncular
-
@bayram-karakuş Onu yapmaları için aklıma tek sebep geliyor..Aralarında maç olur maç vermekte sıkıntı yaşamamak için böyle bir harekete yönelecek olabilirler belki..Ama sanırım öyle bi durum da yoktu..
-
@gs_metecan vardı zaten onun için de olabilir. Lakin aşırı derecede bunu yapmaları tuhaf.
8 oyuncuyu yaklaşık toplamda 250 M ye satmışlar. 250 m ile bir sürü düşük seviyede takım kurarlar yahu. -
@bayram-karakuş bunu ekip halindemi yapmışlar abi, yoksa sadece maç verecek olanlarmı?Ekstra bunun için kasif kullanmış olabilirlermi? Son hafta kolay kolay 70 ve altı oyuncu da bulunmaz listede..
-
@gs_metecan verdiğim istatistik sadece hedef 1 lerine ait. Hedef 1 leri son maçta ekip arkadaşına maç verecekti bu garantiydi, vermiş de maçı zaten
-
@bayram-karakuş O zaman o yüzden yapmıştır. Maçı vermek için.Kazaya kurban gitmeyelim diye
-
@Bayram-Karakuş Bayram abi bizim hedef 1 yaptı o olayı 2 gün önde takımı boşaltmaya başladı kupa finali ekip içiydi ve son maçı ekip içiydi şamoiyonluk garantiydi. Zevkine boşaltmış takımı işte bi de başka bir umut biz alıp ceza yiyelim diye olablir. 550 üstün de takım değeri vardı şimdi 250 küsür
-
@ghost4512 Aygün siz alsaydıniz ceza almazdınız kardeşim
-
Bu tuhaf konuya ait görüntü
-
Ekibimi canı gönülden tebrik ediyor ve bu mükemmel Doğum günü hediyesi için çok teşekkür ediyorum. Cansınız elinize emeğinize yüreğinize sağlık
Destek olan Sevincimize ortak olan herkese teşekkürler
@Bayram-Karakuş abi Doğum günü dileklerin için çok teşekkür ederim hep birlikte senelere inşallah
-
@ghost4512 hah işte Aygün sırf bu yüzden ceza alma durumu varsa tüm ekiplerimiz bilsin bilgi sahibi olsunlar ki böyle bir durumla karşılaştıklarında kesinlikle almasınlar. Siz almayarak temkinli davranarak çok iyi yaptınız lakin buna ceza gerektiriyorsa bunu gibi yapılan tufaya hiç bir ekibimiz düşmesn diye soruyorum ve net cevap almak istiyorum
-
@bayram-karakuş Doğru diyosun abi ama biz de kesin bişey bilmedigimiz için o konuyla ilgli dedigin gibi temkinli davrandık
-
@bayram-karakuş bu cevap net zaten abi..Şüphen olmasın..O işi yapan ekibin sorunu o..Rakip o oyuncuyu aldığı zaman ceza mahiyetinde rakibi bağlamaz
-
@gs_metecan Metecan, bu durum daha önce başımıza geldi. Şöyle ki; hangi ekip tam hatırlamıyorum lakin dostluk savaşında ekimizden bir arkadaş rakip ekibin listeye 2.5 kata koyduğu oyuncuyu aldı, rakip ekibin takım kaptanı bunun ceza gerektirdiğini ve cezayı onaylamamı istedi ben de ceza gerektirmediğini bunu onaylamamın mümkün olmadığını belirttim. Ama rakip ısrarla onay vermemi istedi, bunu üzerine ben bizim yetkililerden konu hakkında yardım istedim bilgi amaçlı onlar da ceza gerektirmediğini kurallarda böyle bir şey olmadığını belirttiler. Ama rakip yine dinlemedi ısrarla onay istedi, bunun üzerine konuyu dünya forumuna forum açarak taşıdım (o zaman eski forumları kullanıyorduk). Ve dünya forumu yetkilileri bunun ceza gerektirdiğini belirterek forumu kapattılar. bunun üzerine cezayı onayladım.
Daha sonra ise (sanırım geçen seneki Eagles turnuvasında oldu diye hatırlıyorum) turnuva savaşında rakip ekip bizim ekipten oyuncu aldı, yukarıda yazdığım olayı yaşadığımız için rakibe bunun ceza gerektirdiğini ve onaylaması gerektiğini belirttim, rakip cezayı onayladı, turnuva organizasyonunnun da cezadan haberdar olması için konuyu ilgili foruma aktardım, organizasyondan sorumlu kişiler bunun cezayı gerektirmediğini belirttiler. Cezayı daha önce onaylayan ekip kaptanı ceza gerektirmediğini belirttikleri için daha önce onay verdiği konuya onay vermediğini belirtti.
Kısaca ekip olarak yaşadığımı aynı konuda 2 farklı netice, üstelik de yetkililer tarafından neticelendirilen 2 farklı sonuç.
Hangisi net doğru? Savaş ansiklopedisinde transfer cezası daha detaylı şekillendirilebilir. Bazı kısımları kapalı şekilde belirtiliyor. Aynı konularda farklı sonuçlar çıkması keyfe göremi yapılıyor o zaman? ben de bunu sorarım