[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
@sistematikci Bence zor gibi gözüken ama zor olmayan bir kura sizinki, USSR ile daha önce 2 kere karşılaştık ve bizi hiç zorlamadılar. iyi analiz ederseniz reaksiyon veremeyen bir ekip.
-
@mrtgll33 said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
@sistematikci Bence zor gibi gözüken ama zor olmayan bir kura sizinki, USSR ile daha önce 2 kere karşılaştık ve bizi hiç zorlamadılar. iyi analiz ederseniz reaksiyon veremeyen bir ekip.
@mrtgll33 İnşallah dediğiniz gibi olur, biz de ekip olarak turu geçeceğimize inanıyoruz. Misyon olarak da 2 zıt ekibin karşılaşması olacak, bir nevi milli mücadele gibi, umarım biz galip geliriz, diğer tüm Türk ekipleriyle birlikte sizin de desteğinizi şimdiden hissediyoruz. İnşallah el ele kol kola hep beraber 3. turda olacağız.
-
@sistematikci @mrtgll33 Yusuf hocam analizlerinin devamını bekliyoruz öncelikle onu söylemek istiyorum
Eşleşmelere baktım ve Murat'ın dediği gibi Best of Turkeye kolay lokma geldi ve sizin savaş kadrosuna bakınca da tanklar sahaya sürülmüş gibi hissettim
Akıncılara ilk turda oynamadan gelen bir rakip geldi. Ama favorimiz Akıncılar. Rakip çok tecrübesiz.
Karadeniz İmparatorluğu ve Trabzonspor'a ilk turda rakiplerini parçalayan ekipler denk geldi. Heyecanlı eşleşmeler diyebilirim.
TNT'miz ise gerçekten zorlu bir rakiple karşılaşacak. Yaklaşık 50 maçlık bir battle historysi var ve yüzde 80 civarında e kazanma yüzdesi olan kaliteli bi ekip. Son WCC de son 16 yı 11 puanlık bir farkla kaçırmış bir ekip. Best of Turkeye karşı oynanan mücadeleleri bizi aldatmasın. Her savaşın farklı bir hikayesi olur nihayetinde. Şimdiden başarılar tüm ekiplerimize. -
Yusuf hocam sistem böyle işlerse bi sonraki turda rakibimiz kim olabilir harita çıkarabilir miyiz? Yoksa biraz zorlar mı geniş bişey çıkarmak. @sistematikci
-
@Kaiser-Brian-Clough said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
Yusuf hocam sistem böyle işlerse bi sonraki turda rakibimiz kim olabilir harita çıkarabilir miyiz? Yoksa biraz zorlar mı geniş bişey çıkarmak. @sistematikci
@Kaiser-Brian-Clough Hakan hocam, eşleşmelerde kimin galip geleceğini bilirsek her türlü hesaplarız. Ama o da biraz müneccimliğe giriyor galiba
-
@Kaiser-Brian-Clough Akıncıların rakibi Hollandalılar NL versiyonda tecrübeli menajerler. Umarım burada kötü olurlar
-
@sistematikci Hep ev sahibi kazansa Best of Turkey geliyor nasıl ekiptir sence zorlar mı bizi şaka bi yana
Dokuzuncu sıradakiyle eşleşiyoruz öyle olursa. Master Coach İtalyan ekibi. Sekizinci Sırada da Best of Turkey var kılpayı geliyomuş nerdeyse. Bakarsın gelir aşağıdakiler kaybederse falan @mrtgll33 -
@Kaiser-Brian-Clough son 32 veya son 16 daha zevkli olacaktır
-
@Kaiser-Brian-Clough Akıncıların rakibi Hollandalılar NL versiyonda tecrübeli menajerler. Umarım burada kötü olurlar
Aaa bak sen öyle deyince bi bakıyım dedim üç eski ekibin birleşmesiymiş.
-
@Kaiser-Brian-Clough aynen biraz kapalı kutular
-
@YMOKSUZ said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
Arkadaşlar The Eagles Cup 2017 ikinci turundaki kadromuz
G1 - @adjei45
G3 - @ciMenmst
G5 - @qwerzx
G7 - @YMOKSUZ (C)
G9 - @Ghost4512 (PM)Başarılar hocam. Sizde de büyük toplar sahaya sürülmüş inşallah yıldırım gibi üzerlerinden geçersiniz.
-
@Kaiser-Brian-Clough Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibil olur.
-
@YMOKSUZ said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
Arkadaşlar The Eagles Cup 2017 ikinci turundaki kadromuz
G1 - @adjei45
G3 - @ciMenmst
G5 - @qwerzx
G7 - @YMOKSUZ (C)
G9 - @Ghost4512 (PM)@YMOKSUZ Değişmez kadro Murat hocam, turu çok rahat geçeceğinize eminim
-
@Sosyokrat said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
2/AKINCILAR vs 63/A Good Looking Imperium
AKINCILAR (Home)
G1 - karakanim (C)
G3 - aymakmm (PM)
G5 - bünyamin gürses
G7 - Umuler
G9 - osmancandarDiğer temsilcilerimizede canı gönülden başarılar!
@Sosyokrat Başarılar diliyoruz, turnuvaya Türk ekipleri olarak damga vuralım, inşallah bu yıl bu turnuva bizim olacak, hangimiz olursa olsun, yeter ki Türk olsun
-
8/The Best of Turkey vs 57/Brasil United
The Best of Turkey: (Home:)
G1 - @mrtgll33 (C)
G3 - @josejay1914
G5 - @numanvural
G7 - @sULtAn-çER
G9 - @F-S-M.0.13Savaş kadromuz
@mrtgll33 Murat hocam bu kadro bu turu süpürür.
@F-S-M.0.13 Arda hocam sahaya iniyor ya artık rakip de korkmaya başlamıştır. -
@sistematikci beni de zorla savaşa koydular hocam yoksa bana göre değil
Tüm Türk ekiplerinin kadroları Harika, zaferler kaçınılmaz