[Turnuva] The Eagles Cup 2017
- 
Mücadele eden ekip arkadaşlarımı kutluyorum.   @osmancandar @tayfun_o7 @Sosyokrat @Bayram-Karakuş @Emre-Cicibas @osmancandar @tayfun_o7 @Sosyokrat @Bayram-Karakuş @Emre-CicibasBu turnuva hiç şüphesiz çok iyi ve gösterişli olacak. Öncelikle kendi ekibim Team of Leader's   ve üst tura çıkmaya hak kazanan tüm ekiplere başarılar diliyorum. ve üst tura çıkmaya hak kazanan tüm ekiplere başarılar diliyorum.Üst turda görüşmek üzere... 
- 
@osmancandar biz elendik malum olaylardan dolayı ... @ayrinmenn durumu izah edin isterseniz belki bu tur için şans verirler @gs_metecan said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017: @osmancandar Tebrikler teşekkürler metecan 
- 
@ayrinmenn durumu izah edin isterseniz belki bu tur için şans verirler @gs_metecan said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017: @osmancandar Tebrikler teşekkürler metecan @osmancandar kimseye minnet etmeye gerek yok  Wcc var orada deneriz şansımızı  
- 
@osmancandar kimseye minnet etmeye gerek yok  Wcc var orada deneriz şansımızı  @ayrinmenn peki kardeşim sen bilirsin ben varsa öyle bir imkan kullanın isterim yenilenlerde şans istiyor siz neden istemeyesinizki diye düşündüm sağlık olsun wcc de görüşürüz o zaman