[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
Tebrikler :clap_tone1:
-
@bayram-karakuş Tebrikler
-
@bayram-karakuş Tebrikler abi
-
Savaş sonuç tablosunu beğenen ve de tebriklerini yazan herkese Karadeniz İmparatorluğu ekibi teşekkür eder. :hand_splayed:
-
@bayram-karakuş Tebrikler :clap_tone2:
-
-
@bayram-karakuş Ellerine saglık Bayram abi teşekkür ederiz. Diğer turda yine bir italyan ekibi ile karşılaşabiliriz
-
-
@sistematikci Tebrikler
-
@sistematikci Tebrikler Yusuf hocam..Başarılarınızın devamını dilerim
-
@gs_metecan Eyvallah Metecan sağolasın, uzun zamandır görüşemedik, iyisindir inşallah :slight_smile:
-
@sistematikci İyiyim ALLAH'a şükür..Seni de çok iyi görüyorum..Ekip olarak basarılarınız daim olur İNŞAALLAH
-
@gs_metecan İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, bu savaşla beraber bazı özel nedenlerden dolayı ekipler kısmına ve savaşlara biraz ara vermek zorundayım, ama bundan sonrası için ekip arkadaşlarıma ve tüm Türk ekiplerine başarılar diliyorum, katıldıkları tüm turnuvalarda Türk adını başarıyla temsil edeceklerinden hiçbir şüphem yok
-
@sistematikci Bir yanımız eksik olucak bundan sonraki turlarda
-
@__imparator____ Başarılı olacağınızdan hiçbir şüphem yok kardeşim, Allah yardımcınız olsun
-
@sistematikci Senin yerin ayrı abi tez zamanda aramıza dönmeni bekleyecez
-
@sistematikci Tebrik ederiz, rakip gerçekten zor olmasına rağmen mükemmel fark :clap_tone1:
-
-
@ghost4512 Eyvallah Aygün teşekkür ederiz, siz de mükemmel işlere imza atıyorsunuz, ileriki turlarda da çok başarılı olacağınıza eminim
Bu arada kadro değerlerine baktım da, yarın en iyi oyunculara biraz antreman filan yaptır, transfere de devam et, belki hemşehrim Ali Koç' un savaş kadrosu rekorunu geçersin