[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
@bayram-karakuş aynen bayram abi başta ben Evdeki iki maçımı da kaybettim
-
@ghost4512 hem de evdeki maçları öylemi? üstelik kadro gelişiminde de geride kalmışsın. Bu performansına hiç alışık değilim açıkçası
-
Arkadaşlar sakin olun bahsettiğiniz adam ghost4512 o işini bilir her zaman savaşlardan en değerli kadroyla ve istediğini alarak çıkmayı başarmıştır. Ben inanıyorum ki bu savaşta da Aygün kardeşim ve bütün ekip olarak istediğimizi almak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Buna benim inancım tam.
-
@bayram-karakuş said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
@ghost4512 hem de evdeki maçları öylemi? üstelik kadro gelişiminde de geride kalmışsın. Bu performansına hiç alışık değilim açıkçası
Öyle deme..Gelişim oranı 5.95...Hem her savaşta aynı performans sergilenmesi mümkün olmayabilir..Ki Aygün savaş sonunda iyi bir değerle bitirir diye düşünüyorum.
Savaş esnasında da böyle skorlar görülebilir. Git-gel ler olabilir..Karadeniz ekibi savaş sonunda iyi bir farkla bu işin üstesinden gelmeyi başaracaktır. Karadeniz'in bir üst turda olacağından şüphe duymuyorum.Tekrardan başarılar..
Burda Karadeniz ekibinin tablolarına bakarkende skora bakmıyorum bile..Zaten hep önde götürüyorlar savaşı..Tablo da gözüme çarpan şey (majör penalty-minör penalty) ; hersey Türkçe'de neden bunlar değil? Acaba Türkçe'ye çevrilmişmi diye kontrol ediyorum.
Herkese kolay gelsin
-
8-22
TNT : 444
EOT : 585
-
@bayram-karakuş Farklı bir şekilde bitirirler diye düşünüyorum
-
-500 olmasına rağmen savaşı dişe diş devam ettiren arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum
-
@sultangazililer1 Tebrikler
Lakin kesinlikle kupayı almanız lazım, puanlar birbirine çok yakın. Rakibin hedef 5,7 ve 9 unu şuanki pozisyonlarında tutmayı başarırsanız rakibi eleyebilirsiniz -
@sultangazililer1 Tebrikler
-
@bayram-karakuş Ekip olarak oyundan bıktık galiba onu anlıyorum
-
@bayram-karakuş Teşekkürler abi sonuna kadar bırakmayacaz inşallah